Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék, hogy "könnyebb"...

Mit tehetnék, hogy "könnyebb" legyen?

Figyelt kérdés
Jelenleg 20 hetes kismama vagyok, de még mindig nem múltak el a kellemetlenségek, amik elvileg a 12. hétig tartanak. Igaz, már nem hányok, de nem jött vissza az étvágyam; evés után nagyon rossz a szájízem, fogmosás után is; rettenetes fejfájásom van, pedig előtte sosem volt; émelygek; alig van erőm...nagyon fáradtnak érzem magam. Nagyon örülök a kisbabámnak, nagyon várom!!! Olyan jó lenne megkönnyíteni valahogy ezeket a nehéz heteket! Nincs valakinek valami jól bevált praktikája? :)
2010. dec. 14. 12:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

A 3. terhességem volt a legrosszabb. A 24. hétig megvoltak a kellemetlen tüneteim. Semmi nem múlaszotta el a hányingeremet, csak enyhítette a kóla és canada dry, jéghidegen! Plusz a jeges limonádé.

A fejem a 2. terhesség alatt a 21. hétig iszonyatosan fájt, de mivel gyógyszerellenes vagyok, inkább szenvedtem és jégzselével kenegettem, az enyhítette.

A praktika? Az idő múlása. Kitartás! A végeredmény mindent megér, csak tudom, lassan telik az idő és kellemetlen.

2010. dec. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!