A babócám csak három négy naponta tud kakilni de nagyon fájdalmasan sír emiatt mit tehetnék hogy könnyebb legyen neki?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 13:50
1/5 anonim válasza:
Szia!
nem írtad,hogy mennyi idős a babád... pedig úgy könnyebb lenne tanácsot adni. Ha már ehet gyümölcsöket,adj neki szilvát,barackot,vagy más székletlazítót. Ha már ihat kubut(5 hó körül),akkor javaslom,mert az én fiaimnál a mai napig bejön.
Ha még pici ezekhez, akkor kérd ki a védőnőd,gyermekorvosod tanácsát,ne hagyd szenvedni!
2/5 A kérdező kommentje:
3 hónapos anyatejes!amit a védőnő mondott már próbáltam de nem segített!
2008. aug. 26. 13:57
3/5 anonim válasza:
Lehet összefüggésben van a te étkezédessel,nálunk legalább is így van.ha én tudok rendesen wc-zni ,ő is ha nekem is nehéz ,neki is.NEkem pl segít ha ő is iszik ilyenkor kamillát,meg én is.Vagy espumisant,meg tornáztatom kicsit.Ha nagyon fáj a poci a cseresznyepárnát megpróbálhatod az is segít kicsit.De amúgy tényleg veled van összefüggésben hidd el,tényleg azt eszi ő is amit te.6hetes baba mamája
4/5 anonim válasza:
Én éppen ezért nem várom meg a 4. napot. Ha nincs 2 napig akkor jön a cukros kamillatea. Ez eddig még mindig bevált.
5/5 anonim válasza:
Próbálj minél több folyadékot itatni vele az étkezések között. Lehet gyógyszerrel is de azokra rászokhat. Nekünk ez segített. Tea vagy víz amit szívesebben iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!