Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti hanyadik hétig...

Kismamák, ti hanyadik hétig dolgoztok? Mit csináltok majd utána? Hogy telnek a napok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 07:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a 30. hétig dolgoztam. Utána kezdtem neki a nézelődésnek, vásárlásnak, addig 1-2 ruhácskán kívül semmit nem vettünk.

Még az utolsó héten is pörögtem, így utólag tudom hogy hiba volt, mert majd' megőrültem szülés után, hogy egy 3,5 kilós kis csomag rendelkezik az időmmel a nap 24 órájában.

A 'kis' csomag csütörtökön lesz 1 éves, 11 kiló, 80 cm és ő az életünk fő műve!

2010. dec. 14. 14:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én is babát várok, igen, most 27 hetes vagyok, és a 33. hét lesz az utolsó hetem, január végéig dolgozok. Most persze vágynék itthon semmittenni,de mondjuk mostantól még 3 hónap itthon, abba beleőrülnék. Várom már nagyon a februárt, addig meg örülök hogy még tudok pénzt keresni. A vasalás "csak csinizés" szempontból ilyen fontos, tudom, hogy minden kismama ezt csinálja, vagy van valami fertőtlenítő hatása, és azért? :)
2010. dec. 15. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, a fertőtlenítő hatás miatt. Sőt ha már a méhszájad is nyitva lesz/van, a bugyikat sem árt kivasalni mielőtt felveszed, hogy fertőtlenítve legyenek. Legalábbis valamennyire.
2010. dec. 16. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
igen a fertőtlenítés miatt. később is emiatt kell vasalni majd a ruháit minimum fél éves koráig ajánlják, de tovább sem árt.
2010. dec. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!