Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36,3hetes vagyok , tegnap...

36,3hetes vagyok , tegnap voltam dokinál es aztmondta erett a lepényem mit jelent pontosan? Mennyi idö van még hátra? Mire számitsak?

Figyelt kérdés
meg hogyha kevesebbet mozog a baba azonnal korház,teszem hozzá farfekvéses es azt mondta a doki hogy elég nagy a kisfiam ugyhogy ha elöbb nem indul meg a szülés 2hét mulva menjek hozzá es akkor megvizsgál megint es ha ugy van "segitünk"!hogy ertsem meginditják a szülést?es mostantol minden nap szánithatok rá hogy meginduljon a babám? bocsi ha butákat kérdezek de össze vagyok zavarodva hogy eddig ugy volt papiron 4het van hátra most meg már csak 2?elöre is köszönöm a válaszokat!szép napot!
2009. jan. 21. 11:00
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat"hasonlot":-)
2009. jan. 21. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem kérdezel butaságokat, és NYUGODJ MEG! Egyáltalán nem tesz jót, ha idegeskedsz.

Én már a 32. héttől folyamatosan azon paráztam, hogy milyen lesz a szülés, nagyon fog-e fájni, minden rendben lesz e a manómmal, aztán meg is lett az eredménye. 35. héten szültem.

Azt hiszem én mondhatom, hogy nagyon "szép" szülésem volt, mert összesen fél óra volt vajúdással együtt. Időm sem volt megijedni.

Ha a manód farfekvéses és ráadásul nagy is akkor sajnos van esély arra, hogy császározni fognak, gondolom a doki azért akar megvizsgálni, hogy el lehessen dönteni, megszülheted vagy császár.

Szerintem a legjobb az lenne, ha mindened összepakolnád, ami a kórházba kell, ne kelljen kapkodni. Mivel nekem váratlanul történt, semmi nem volt összepakolva és persze, hogy a cuccok fele itthon maradt.

Kitartást, nagyon sok türelmet és persze könnyű szülést kívánok:)

2,5 hónapos anyuka

2009. jan. 21. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem elvileg 3 hetem lenne de a múlt héten mondta a doki,h. ráérek csak 5 hét múlva szülni mert nem nagy a baba és a lepény is teljesen jó. Még NST-re se járok meg laborom sincs pont emiatt mert korainak ítélte meg. Nekem is 2 hét mólva kell mennem újra.

Így a végén már ezt csinálják, mert az sem jó ha túlhordod meg az sem ha hamarabb megindítják esetleg amikor még nem is kéne.

Hogy farfekvéses a babád az nem baj? Ilyenkor császározni szoktak úgy tudom vagy nem?

És igen, azért a 36.hét után már bármikor megszülethet ezt számításba kell venni.

2009. jan. 21. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:
de arik vagytok köszi a válaszokat megprobálok nem idegeskedni,amugy igen ugy néz ki császár lesz mondta a doki szinte csak erröl a variáciorol beszélt es hogy jobban félti a faros babákat mert hamarabb beakadhat kezük lábuk tekeredhet a köldökzsinor stb.ugyhogy a 'segitünk' az azt jelentheti hogy nemnem hagynak majd engem es a babát se szenvedni (marmint a termeszetes szülés megprobálásával)hanem megcsászároz?es megvárja hogy elinduljon vagy majd ö inditja 2 het mulva?ÁÁÁ.. elveszek a kérdesek rengetegében elöreis köszi a türelmet hozzám!:-)
2009. jan. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!