36,3hetes vagyok , tegnap voltam dokinál es aztmondta erett a lepényem mit jelent pontosan? Mennyi idö van még hátra? Mire számitsak?

Először is nem kérdezel butaságokat, és NYUGODJ MEG! Egyáltalán nem tesz jót, ha idegeskedsz.
Én már a 32. héttől folyamatosan azon paráztam, hogy milyen lesz a szülés, nagyon fog-e fájni, minden rendben lesz e a manómmal, aztán meg is lett az eredménye. 35. héten szültem.
Azt hiszem én mondhatom, hogy nagyon "szép" szülésem volt, mert összesen fél óra volt vajúdással együtt. Időm sem volt megijedni.
Ha a manód farfekvéses és ráadásul nagy is akkor sajnos van esély arra, hogy császározni fognak, gondolom a doki azért akar megvizsgálni, hogy el lehessen dönteni, megszülheted vagy császár.
Szerintem a legjobb az lenne, ha mindened összepakolnád, ami a kórházba kell, ne kelljen kapkodni. Mivel nekem váratlanul történt, semmi nem volt összepakolva és persze, hogy a cuccok fele itthon maradt.
Kitartást, nagyon sok türelmet és persze könnyű szülést kívánok:)
2,5 hónapos anyuka

Szia!
Nekem elvileg 3 hetem lenne de a múlt héten mondta a doki,h. ráérek csak 5 hét múlva szülni mert nem nagy a baba és a lepény is teljesen jó. Még NST-re se járok meg laborom sincs pont emiatt mert korainak ítélte meg. Nekem is 2 hét mólva kell mennem újra.
Így a végén már ezt csinálják, mert az sem jó ha túlhordod meg az sem ha hamarabb megindítják esetleg amikor még nem is kéne.
Hogy farfekvéses a babád az nem baj? Ilyenkor császározni szoktak úgy tudom vagy nem?
És igen, azért a 36.hét után már bármikor megszülethet ezt számításba kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!