19-hetes kismama vagyok! Napok óta annyira fáj a derekam meg a gerincem végig!Mitől lehet? Nektek is volt ilyen fájdalma? Mit csináljak, hogy ne fájjon, néha nem bírom.
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 06:51
1/3 A kérdező kommentje:
FÁJDALOM? Elirtam.
2009. jan. 21. 06:56
2/3 anonim válasza:
Szia! A kismamaság velejárója! Növekszik a méh, a has, változik a testalkat stb. és ez okozza. Igazából megelőzni nem lehet, csak enyhíteni a panaszokat. Megfelelő testhelyzet üléskor, fekvéskor, cipekedés kerülése stb.
Itt is de máshol is találhatsz hasznos tippeket.
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez elkerülhetetlen,nekem a 22.héten kezdődött és nem nagyon lehet tenni ellene.Próbáltam tornázni is,de utána még jobban fáj, úgyhogy a dokim azt mondta,türelem,sokat pihenjek úgy,h felteszem a lábam és az oldalamon aludjak.Egyébként azért van,mert ahogy növekszik a méhed és a baba,a gerinc alsó szakasza nagyobb terhelésnek van kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!