Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom megkülönböztetni?

Honnan tudom megkülönböztetni?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok.A babám már egy ideje mocorog és azon gondolkodtam, hogy hogy tudom megkülönböztetni, hogy csak ficánkol vagy esetleg kellemetlen neki az a póz és azt próbálja jelezni.
2010. dec. 11. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Aranyos vagy:)

De 21 hetesen még semmilyen helyzetben nem kényelmetlen neki, sok helye van:)

Majd úgy a 34. héttől lehet olyan, hogyha az egyik oldalra fekszel, rugdosódni kezd, és más pozitúrát kell találnod...:)

2010. dec. 11. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még nincs ilyen probléma szerintem, sok helye van a babának! Nekem 30. héttől voltak ilyen gondok, de ő nagy baba volt. lehet neked még később lesz! kellemes babavárást!
2010. dec. 11. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
:) Még akkor is sok helye van, ha duci vagyok? Nézzetek hülyének, de tényleg félek.
2010. dec. 13. 11:29
 4/4 Snapette ***** válasza:
Akkor is sok helye van. Az, hogy duci vagy nem befolyásolja a belső szerveid elhelyezkedését, és ilyenkor még bőven van helye elhúzódni vagy megfordulni ha nem tetszik neki valami. Én 22 hetes vagy, kezd már látszani lassan, és még mindig tudok hason feküdni egy kicsit. Nem nagyon teszem, mert hamar érzem, hogy nyom, de kedvenc pozícióm, és néha kell egy kicsit...
2010. dec. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!