Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel helyettesítsem ebben az...

Mivel helyettesítsem ebben az időben a "tornámat"?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen eddig sokat kellett lépcsőzni, nem zavart, sőt szeretek jönni-menni :) Tömegközlekedéssel mentem be, oda is kellett sétálni. A terhességemmel nincsen semmi probléma, méhszáj zárt, görcsök nincsenek. Jövő héttől nem járok be dolgozni, és meg fogok ithon őrülni! Arra gondoltam hogy tornázgatni fogok, mert sportolni is szeretnék valamicskét, meg unatkoznék is, de azt olvastam, hogy már nem kezdhetem el a terhesség kora miatt. 31 hetes panaszmentes kismamának mit ajánlotok, mit mozogjon?

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 11. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem séta, és kismamatorna
2010. dec. 11. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
A séta ilyen időben kicsit körülményes. A kismamatornáról hallottam, hogy ilyenkor már nem kezdhetem el. :(
2010. dec. 11. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem kezdheted el ha előtte semmit nem sportoltál, ha a kint sportot felváltod bentire, az nem probléma)
2010. dec. 11. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaa, értem :) Köszönöm.
2010. dec. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!