Szeptember 10én volt az utolsó mensim. Asszerint 19 hetes vagyok, a peteérésem szerint 17 melyiket kövessem? Ha a peteérésem szerint nézem akkor nem júni 17 hanem júni 23án szülök.
Szia
Szeptember 10óta vagy terhes!!!!! És kutyát macskát nem érdekli, hogy akkor kezdtél el épp vérezni és a peteérésed 24körül volt. Nem mindenkinek 14napra van a PÉ, így könnyebben számolnak.
Amúgy mindenhol úgy írják, hogy abban a pillanatban, hogy nem jött meg 4hetes terhes vagy!!!
Majd az UHk alkalmával fogják a méretek alapján mondani, hogy kisebb, nagyobb. De a terminusod akkor is jún 17:)
Picike tudni fogja mennyi idős, és ki akar e jönni.
Szia!
Én február 10-re vagyok/voltam kiírva ehhez képest mivel mindig kisebb a baba 1.5-2 héttel a doki szerint 24.-e körül kéne szülni. Hozzáteszem,h. én rendszertelenül menstruáltam kb.2 havonta.
Ez inkább a végén nagyon fontos nehogy megindítsák a szülést túlhordás miatt amikor még gyakorlatilag 40 hetes se vagy mert annak könnyen lehet császár a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!