Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyek azok az ételek, amelyek...

Melyek azok az ételek, amelyeket korlátlanul lehet fogyasztani, ha valakinek határértéken van a cukra?

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, hogy mi az, répa, káposzta, a lényeg, hogy egyek...:-) Rendesen betartom a diétát, ezzel nem szórakozok, csak éhes vagyok mellette. De nagyon.
2009. jan. 20. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Arra gondolsz, hogy miben nincs szénhidrát? A húsokban ,meg felvágottakban nincs, viszont sok bennük a fehérje, ami ha sokat eszel belőle, megterheli nagyon a vesét, ami ugye megintcsak nem jó. De mértékkel, 2 étkezés között elmajszolhatsz, 2-3 szelet sonkát pl.. A zöldségekben sincs sok szénhidrát, ha szereted a répát, hát hajrá, még vitamin is sok van benne, meg a káposztában is. A gyümölcsökkel vigyázz, azokban sok a szénhidrát, csak annyit ehetsz, ami belefér a napi bevitelbe!!! Nem tudom mióta diétázol, de egy idő után rá fog állni a szervezeted erre a ritmusra, hogy sokszor, keveset. Meg legalább nem hízol sokat terhesség alatt, az sem mellékes:))
2009. jan. 20. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Halak, húsok, párizsi, virsli, kolbász, téliszalámi, sajtok, tojás, angolszalonna, tepertő. Hurkát nem. Tejtermékekből nem korlátlanul, de édesítőszerrel benyomhatsz egy teljfölös túrót, ha szereted.
2009. jan. 20. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sovány húsokat, natúr joghurtokat, sajtot, zöldségeket (kivéve a hüvelyesek). Kenyér helyett Abonett, édességet semmilyen formában, sajnos. :(
2009. jan. 20. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aminek 5 gr/100 gr alatt van a ch tartalma, azt 100 gr-ig nem kell figyelembe venni.

[link]

[link]

[link]

Én pl. soha nem voltam nagy húsevó, most meg már szinte undorodom a húsoktól, amióta többet eszem, hogy ne maradjak éhes.

Meg az a rossz, hogy tonnaszámra tudnám enni a gyümölcsöket, de számolni kell.

2009. jan. 20. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére vannak eze a diabetikus édességek (keksz, nápolyi..), meg a diétás joghurtok.

A diétés tejberizs kimondottan finaom.

Múltkor találtam diétás U1-es somlóit, meg rudit.

Meg úgy általában az norbi féle update-s cuccok legtöbbje fruktózzal és édesítőszerel készült, úgyhogy azt lehet enni, bár számolni kell.

előző voltam

2009. jan. 20. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek, ez jóó!

én is inkább gyumit meg gyumilevet ennék-innék a legtobbet, még a csoki és társai annyira nem izgat! :-)

2009. jan. 20. 15:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy 1 hónapja diétázom. 29 hetes vagyok és híztam 13 kg-t. Annyira, de annyira rámfért, olyan voltam mint egy pálcikaember, még egy 20-ig elmennék szívesen, sot annak orulnék, ha szulés után egy dkg-t sem fogynék! De a picikém egészsége a fontosabb.
2009. jan. 20. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!