Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizeletemben fehérjét és...

Vizeletemben fehérjét és gennyet találtak. Ugye nem lesz baja a kisbabámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!25.hetes terhes kismami vagyok és kedden voltam terheléses cukor vizsgálaton.Ma hívott a védőnőm és közölte velem ,hogy a cukrommal minden a legnagyobb rendben van,viszont a vizeletemben fehérjét és gennyt találtak. :(

Kérlek benneteket,hogy írjatok nekem valamit,hogy ez nagyon nagy baj?Árthat a babánknak?

Egyébként holnap megyek vissza a dokihoz.Köszönöm előre is!

2008. jan. 17. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj nem lesz semmi baj, egy kis hugyúti fertőzés lehet, kapsz rá gyógyszert, és rendbe jössz.A babódnak meg nem lesz semmi baja.A 12. héten rég túl vagy lehet szépen kezelni,én hetekig voltam el felfázással, úgy hogy csak sok folyadékot ittam, és ennyi, mert korai volt a terhesség.Szóval ne aggódj!Holnap az orvos remélem meg tud nyugtatni!
2008. jan. 17. 09:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmi baja nem lesz, főként, ha szépen zárva van a méhszájad. A nehezén már túl vagy, kapni fogsz egy kis penicillint biztosan és szépen elmúlik. Addig is igyál sokat és citromot is, mert az savanyítja a vizeletet, azt meg a bacik nem szeretik. Ügyelj arra, hogy nagy dolog után mindig mosakodj meg, mert a közelségek miatt nagyon könnyen jutnak el a húgycsőhöz a bacik a végbélből, szinte 99%-ban a saját flóránkból fertőződünk. Pihenj sokat, zokni alapszabály, fel ne fázz. Gyógyulj meg, boldog babavárást!
2008. jan. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!