Miért kell továbbra is szednem a Duphastolt, ha 5 hetes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál,hüvelyi uh-gal megnézett és babás vagyok:-),de mondta hogy továbbra is szedjem a sárgatest hormont.Miért?Vetélés elkerülése miatt vagy nem?2008. jan. 17. 07:21
1/2 anonim válasza:
Biztos úgy látta jónak,ha barnázgatsz esetleg, vagy hogy biztosan beinduljon a hormontermelődés nálad, nehogy vetélés legyen a vége.Hidd el ,jó gyógyszer, és nem kell örökké szedned.A 12. hét után a placenta átveszi a funkciót, és nem lesz semmi gond,csak szedjed nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp szedd! Én is szedtem! Bár képzeld nekem az elején nem mondta a doki, hogy meddig kell szedni így azt hittem ha elfogyik akkor annyi, csak átmeneti kezelés. Én a 15-ik hétig szedtem. Biztos ami biztos, én úgy tudom a 14. hétig ajánlott. Utána már 100% hogy elhagyhatod. Én veszélyeztetett vagyok sokszor vérezgettem, és most semmi baj. Csak türelem kellett meg nyugalom és nem aggódás!
Remélem minden ok lesz nálad is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!