Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell továbbra is szednem...

Miért kell továbbra is szednem a Duphastolt, ha 5 hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál,hüvelyi uh-gal megnézett és babás vagyok:-),de mondta hogy továbbra is szedjem a sárgatest hormont.Miért?Vetélés elkerülése miatt vagy nem?
2008. jan. 17. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos úgy látta jónak,ha barnázgatsz esetleg, vagy hogy biztosan beinduljon a hormontermelődés nálad, nehogy vetélés legyen a vége.Hidd el ,jó gyógyszer, és nem kell örökké szedned.A 12. hét után a placenta átveszi a funkciót, és nem lesz semmi gond,csak szedjed nyugodtan.
2008. jan. 17. 07:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenképp szedd! Én is szedtem! Bár képzeld nekem az elején nem mondta a doki, hogy meddig kell szedni így azt hittem ha elfogyik akkor annyi, csak átmeneti kezelés. Én a 15-ik hétig szedtem. Biztos ami biztos, én úgy tudom a 14. hétig ajánlott. Utána már 100% hogy elhagyhatod. Én veszélyeztetett vagyok sokszor vérezgettem, és most semmi baj. Csak türelem kellett meg nyugalom és nem aggódás!

Remélem minden ok lesz nálad is!

Sok sikert!

2008. jan. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!