Utrogestan huvelykapszulat hasznalo kismamak, tudnatok nekem tanacsot adni?
Olyanok tanacsara lennek kivancsi akinek Utrogestan huvelykapszulat irtak fel amikor elkezdett barnazni. Le tudna nekem valaki irni, hogy a doki milyen mennyisegben irta fel? Tehat ertem ez alatt, hogy napi egy kapszulat kellett felhelyezni vagy kettot stb. Nagyon fontos lenne.
Most roviden, hogy miert kerdem: Angliaba elek es volt multhonapba egy vetelesem. Mostantol probalkozhatunk ismet a babaval. Sajnos itt semmi hormonpotlot nem irnak fel csak akkor ha bizonyitott a hormon problema es erre szukseg van egy kivizsgalasra. Recept nelkul nem tudok semmit venni. De ezt a kivizsgalast csak a masodik veteles utan vegzik. Valahogy nem szeretnem megegyszer ezt atelni.:( Ezert egy ismerosomon keresztul be tudnam szerezni az Utrogestan huvelykapszulat csak tudnom kene pontosan, hogy milyen mennyisegben hasznalhatom ha netan elkezdenek barnazni. A vetelesem barnazassal kezdodott a nyolcadik heten. Eleg ha csak akkor kezdem el hasznalni ha barnazok? A Duphastont (bocsi ha nem jol irom) betiltottak Angliaba ugyhogy ezt sajnos nem tudom beszerezni itt, pedig arrol is hallottam sok jot. Ezert inkabb az Utrogestan erdekelne. Nagyon koszonom a valaszokat elore is mindenkinek.
Szia, nekem kellett használnom, mert kaálisok voltunk és mikor hormonszintet néztek azt mondták el kellett volna vetélnem olyan alacsony volt a szint. Kaptam ezt a kúpot.
Nekem úgy kellett, hogy reggel 2 délben 1 este 3. aztán két hét múlva csökkenteni úgy hogy kétnaponta egyet elhagytam, és szerencsére megmentette a babát. most már két hós és gyönyörűen fejlődik. hasonló jókat kívánok. Ha bármi kérdésed még van írj privit.
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat! Sokat segitettetek. Hat mindenkeppen beszerzem mert mar rettegek egy ujabb vetelestol, addig neki sem merunk allni a ferjemmel amig nincs itt a gyogyszer.
Megegyszer nagyon koszonom es boldog babavarast, babazast mindnekinek!
Szia!
Nekem is volt már egy vetélésem, és amikor újból terhes lettem és először voltam a dokinál felírt 2x1 hüvelykapszulát.
Azután kb. a 6. héten barnás folyásom lett (nagyon megijedtem mert a vetélés nekem is így kezdődött) megemelte az adagomat 4x1-re. Mellé még Rutascorbint is adott. 2 nap múlva már meg is szűnt a barnázás.
Kb. 1 hét múlva csökkenteni kellett 3x1-re, majd a 12. hétig 2X1-et szedtem, de azt már szájon át.
Szóval szerintem ha nincs is semmilyen panaszod a 2x1 Utrogestant érdemes elkezdeni, de a 12. hét után már nem javasolják.
Remélem segítettem, boldog babavárást!
Koszonom neked is utolso valaszolo a segitseget! Jovoheten talan mar meg is kapom az Utrogestant ugyhogy ismet probalkozhatunk. :)
Boldog babavarast neked vagy, ha mar megvan a baba akkor boldog babazast!!!
Én is 2X1-et kaptam.
Viszont arra figyelj, h az utsó héten folyamatosan csökkentsd az adagot! (az utolsókat elég minden másnap felrakni) Nem szabad azonnal leállni vele, viszont a 12. hét után nem szabad szedni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!