Befordulhatott a babám 24-hetesen?
Eddig farfekvéses volt, most az éjjel iszonyú hasfájdalmam volt nagyon megijedtem 4-5 szőr iszonyú görcs. Aztán elmúlt
de elmentem wc-re a biztonság kedvéért és semmi nem volt féltem nagyon. Aztán visszaaludtam, reggel arra keltem, hogy iszonyúan mozog a babám de már nem ott éreztem ahol előtte, nagyon megnyugodtam. Szerintetek befordult ha igen úgy is marad vagy még változtat a helyzetén?
Nekem is kb ekkor fordult be és azóta is úgy van.Amíg faros volt addig a hólyagomat rúgta,utána pedig a gyomromat.Én is megéreztem a változást.
Persze még neked változtathat a helyzetén,bár reméljük így marad.
34hkm
befordulhatott, de még simán vissza is fordulhat.
egyik ismerősömnek még a 38 héten is forgolódott, lehetett izgulni,hogy akkor most császár vagy sem, végül mire eljött a szülés ideje, újra a jó irányba volt.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nagyon reménykedem benne, hogy nem császár lesz nem tudom valamiért nagyon félek tőle.
Szeretném ha simán menne majd de addig még nagyon sok ídő van ápr 1-re vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!