Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befordulhatott a babám 24-hete...

Krisztina27 kérdése:

Befordulhatott a babám 24-hetesen?

Figyelt kérdés

Eddig farfekvéses volt, most az éjjel iszonyú hasfájdalmam volt nagyon megijedtem 4-5 szőr iszonyú görcs. Aztán elmúlt

de elmentem wc-re a biztonság kedvéért és semmi nem volt féltem nagyon. Aztán visszaaludtam, reggel arra keltem, hogy iszonyúan mozog a babám de már nem ott éreztem ahol előtte, nagyon megnyugodtam. Szerintetek befordult ha igen úgy is marad vagy még változtat a helyzetén?

2010. dec. 10. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is kb ekkor fordult be és azóta is úgy van.Amíg faros volt addig a hólyagomat rúgta,utána pedig a gyomromat.Én is megéreztem a változást.

Persze még neked változtathat a helyzetén,bár reméljük így marad.

34hkm

2010. dec. 10. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Befordulhatott már, persze és még bármerre foroghat. Nekem 23 hetesen fordult be és jó kislány maradt, nem fordult vissza. A fiam 21 hetesen denevérpózba vágta magát, aztán úgy is maradt.
2010. dec. 10. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:

befordulhatott, de még simán vissza is fordulhat.

egyik ismerősömnek még a 38 héten is forgolódott, lehetett izgulni,hogy akkor most császár vagy sem, végül mire eljött a szülés ideje, újra a jó irányba volt.

2010. dec. 10. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor valószínűleg befordult mert most is a köldökömnél érzem és alatta középen. remélem úgy is marad. Aranyosak vagytok köszönöm.
2010. dec. 10. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni, hogy nagyon reménykedem benne, hogy nem császár lesz nem tudom valamiért nagyon félek tőle.

Szeretném ha simán menne majd de addig még nagyon sok ídő van ápr 1-re vagyok kiírva.

2010. dec. 10. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fordult egyet. De ez nem jelenti hogy így is marad. Második babával vagyok állapotos, most a 24. héten be volt fordulva, a 27. héten meg már faros volt. Az első babám 24 hetesen is már faros volt és nem forgott semerre, maradt úgy a végéig.
2010. dec. 10. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is ilyenkor fordult be, úgy is maradt végig, ennek ellenére császárral szültem.
2010. dec. 10. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha befordult se hiszem, hogy ugy is marad. En 26 hetes vagyok, eleg surun kell jarjak vizsgalatra, es mindig mashogy fekszik.
2010. dec. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!