11+4 napos kismama vagyok. Eddig nem volt problémám de kb.10 napja állandoan fel vagyok fújodva és hányingerem van. Amig a szelek nem távoznak addig nagyon rosszul érzem magam. Ilyenkor lehet az Epumisant szedni?
Figyelt kérdés
Erre ez jó?Két gyerek mellett nem engedhetem meg magamnak hogy feküdjek.Ez nagyon rossz,az előző terhességeimnél nem volt ilyen.Már enni is alig merek.Nem tud valaki olyan oldalt ajánlani ahol diétás étel receptek vannak?2009. jan. 20. 08:53
1/2 Adri baba válasza:
Szia!Nekem is előfordult ilyen,meg a székrekedés,nagyon rossz volt!!!
Szedhetsz ilyen gyógyszert mert úgy emlékszem a reklámban is mondják.
A diéta terhesség alatt nem javasolt!
Mindenre szüksége van annak a picinek...
HA nem akarsz sokat hízni egyél könnyebb ételeket,levesek,csirkemell ezek nem hízlalnak!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nem diétára gondoltam a hízás miatt hanem inkább olyan ételekre amik nem puffasztanak.Pl.nem tudtam hogy a kelt tészták is ilyen jellegüek.Valamelyik nap a fánk után lettem iszonyatós rosszul.
2009. jan. 20. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!