Mitől függ, h egy nap mennyire van hányingerem? Azt olvastam, h a baba jóllétével nem függ össze. Akkor mivel?
11:40-es vagyok.
Nekem sem volt minden nap egyforma. Volt amikor lazább volt a róka és volt amikor az orromon is ömlött vagy epét hánytam- addig azt sem tudtam milyen az csak hírből. Volt, hogy nemcsak reggel, de este is hánytam. Vagy a csirkéből készült kaja látványától - na ott lehetett rám számítani és még mindíg nem eszek csirkét!!!!
Remélem neked elmúlik majd hamarosan a rosszullét és egészségben, nyugalomban tudod tölteni az időt amig eljön a ti időtök is a születéshez! Sok boldogságot!
Sziasztok!
Én úgy tudom,hogy a hányinger szédülés, hányás...stb
azzal függ össze,hogy a kismama szervezete mennyire bírja a benne lezajló hormon változásokat.
A terhesség megkeveri a hormon háztartást egy kicsit.Van aki ezt jól viseli,de van aki úgy e nem.
Nekem is hányingerem van és émelygek,de ahogy a terhesség erősödik a tünetek is enyhülnek.
De ez is egyéntől és szervezettől függ.
9 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!