Mitől függ, h egy nap mennyire van hányingerem? Azt olvastam, h a baba jóllétével nem függ össze. Akkor mivel?
Szia!
Erre korrekt választ senki nem fog tudni neked adni, mivel a mai napig nem tudják, hogy mi okozza a hányingert. Találgatni, tippelgetni lehet csak.
Én valahol azt olvastam, hogy a te lelki állapotoddal áll összefüggésben.
Azt is hallottam, hogy ha fiút szeretnél és nincs hányingered, akkor fiú lesz. (a lánynál ugyanez) De ha lányt terveztetek és fiú lakik bent, akkor hányinger kíséri...
11:17 vagyok
Lemaradt a tudományos magyarázat: mostani állítások szerint a HCG szintjétől függ.
Szia!
A HCG szintjétől biztos nem, mert nekem egy pillanatig sincs hányingerem, pedig van HCG a szervezetemben, de az előző terhességemnél, ami 8 hetesen vetéléssel végződött, az első két hétben folyamatosan hányingerem volt. Tuti, hogy most sokkal több a HCG-m, mint akkor!!!
Bocsánat, azt elfelejtettem, hogy amikor a nagylányomat vártam, akkor sem volt hányingerem, pedig nagyon fiút szerettem volna!
Szóval ezzel sincs összefüggésben. :-(
A tudományos magyarázat, hogy egyelőre nem tudják. :o)
Szerintem sincs magyarázat erre. Én végighánytam a terhességem. Talán a szülés elötti 2 hét volt az amikor heti egy alkalom volt és nem naponta. Babám egészséges, jól fejlődik.
Első terhességemnél csak szédültem mint aki benarkózott. Sajnos az a terhesség vetéléssel végződött.
Mondjuk ez szerintem nem függ öszze, van, aki nem is hány és mégis jól van a baba.
De én meg azt hiszem, lassan jelentőségét veszti a kérdésem, kezd hányingerem lenni - a szokásos :S Azért jól elbeszélgettünk, köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!