Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik hánytak terhesség alatt,...

Akik hánytak terhesség alatt, milyen gyakran? Hányszor? A nem hányós napokon hogy voltatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
Két gyerekem van , az elsőnél mindentől hánytam, mindennap többször is. 10 kg-ot fogytam le. Amúgy elég vékonyka voltam. Az utolsó hónapban múlt el a hányingerem nagyon élveztem az utolsó pár hetet.A második gyereknél hála Istennek nem volt olyan szörnyű, jobban viseltem. Csak az elején volt hányingerem és egyszer-egyszer hánytam is. Fogalmam nincs mi idézi elő az egészet.
2010. dec. 16. 12:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél fémes szajiz volt, undor a szagoktol és étvágytalanság, hányinger. Esténként hánytam kb két naponta de utólag bele gondolva az a terhes vitamintol volt.

A másodiknál szinten rossz szajiz, undor és étvágytalanság és iszonyat hányinger egesznap. 2-3 naponta hánytam de nem este inkább napközben. Általában valamilyen szag miatt vagy mert nem esett jól amit ettem. A második amúgy rosszabb, mert emellett állandóan fáradt vagyok, álmos, erőtlen, hidegrazasom van és szekrekedesem.

2018. júl. 9. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!