Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy babát várok, mikor ők évek óta szeretnének és nem jön össze? Úgy félek, hogy tönkreteszi ez a kapcsolatunkat.
Én ismerem mindkét oldalt 5 évig küzdöttünk a babákért, lombikkal sikerültek már két évesek(ikerfiuk), de közben volt egy 8 hetesen elhalt terhességem is.Utána mindig sirhatnékom volt a babák látványától, de túléltem.
Tapintatosan közöld vele, hagyd, hogy megeméssze a dolgot. De tanácsokat még viccesen se adj neki, hogy lehetne összehozni egy babát, ez nagyon bántó tud lenni(átéltem). Igazi barátnő veled fog örülni.
Szia:)
Gratulálok Nektek!
Nálam is az volt a helyzet.hogy sok sok évig nem sikerült teherbe esni,közben a legjobb barátnőmnek lett babája,a fiatalabb tesóimnak is csak nekem nem:(
De mindegyikük babájának szívből tudtam örülni és kiéltem az anyai szeretetemet a gyerekeken,van két keresztfiam,egy keresztlányom és a barátnőim gyerekei akiket imádok és Ők is engem:)
Most pedig ennyi sok év után én is babát várok,majdnem 40 évesen:)
Szóval,ahogyan írták elöttem,ha igazi barátok akkor veled fognak örülni!
Egy percet se titkold a boldogságodat!
Nyilván nem kérkedve kell elmondani nekik,de mivel téged foglalkoztat ez a kérdés,úgy gondolom nem is vagy olyan aki,igy tenne.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!