Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a barátnőmne...

Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy babát várok, mikor ők évek óta szeretnének és nem jön össze? Úgy félek, hogy tönkreteszi ez a kapcsolatunkat.

Figyelt kérdés
Már van egy gyermekem, elsőre sikerült ő is, és egy hónapja kezdtünk el a tesón "dolgozni" és elsőre sikerült ismét, már babás vagyok. Barátnőmék pedig régóta próbálkoznak, minden vágya egy baba, most hogy mondjam el nekik,hogy nekünk megint sikerült?
2010. dec. 9. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerem mindkét oldalt 5 évig küzdöttünk a babákért, lombikkal sikerültek már két évesek(ikerfiuk), de közben volt egy 8 hetesen elhalt terhességem is.Utána mindig sirhatnékom volt a babák látványától, de túléltem.

Tapintatosan közöld vele, hagyd, hogy megeméssze a dolgot. De tanácsokat még viccesen se adj neki, hogy lehetne összehozni egy babát, ez nagyon bántó tud lenni(átéltem). Igazi barátnő veled fog örülni.

2010. dec. 9. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Gratulálok Nektek!

Nálam is az volt a helyzet.hogy sok sok évig nem sikerült teherbe esni,közben a legjobb barátnőmnek lett babája,a fiatalabb tesóimnak is csak nekem nem:(

De mindegyikük babájának szívből tudtam örülni és kiéltem az anyai szeretetemet a gyerekeken,van két keresztfiam,egy keresztlányom és a barátnőim gyerekei akiket imádok és Ők is engem:)

Most pedig ennyi sok év után én is babát várok,majdnem 40 évesen:)

Szóval,ahogyan írták elöttem,ha igazi barátok akkor veled fognak örülni!

Egy percet se titkold a boldogságodat!

Nyilván nem kérkedve kell elmondani nekik,de mivel téged foglalkoztat ez a kérdés,úgy gondolom nem is vagy olyan aki,igy tenne.

Minden jót kívánok!

2010. dec. 9. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg semmi köze hozzá! Foglalkozz a saját boldogságoddal,meg a babáddal.
2010. dec. 10. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó, nem szeretnélek téged a barátomnak, mert nagyon érzéketlen vagy! A kérdező viszont nagyon rendes és látszik, hogy fontos számára a barátság. A kérdésedre: szerintem nyugodtan mond el neki, mert biztosan veled együtt fog örülni, mégha elöszőr rosszul is esik neki.
2010. dec. 11. 07:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Köszönöm a válaszát mindenkinek!! Közben tegnap elmondtam neki, hát olyan zavarodottan mondta hogy gratulál:(( Látszott hogy rosszulesik neki. Majd ezután derül ki, eltávolodunk e egymástól vagy sem.
2010. dec. 11. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet? Továbbra is jó a kapcsolatod a barátnőddel vagy változott a hozzáállása. Remélem minden a legnagyobb rendben van! :)
2011. jan. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!