Spontán vetélés után amihez nem kellett műszeres befejezés, mikor állt helyre vagy mikor jött meg ujra a menstruációd?
Októberben volt.
Nem kellett bef.
Rá hat hétre jött volna meg de sikerült a baba abban a ciklusban. Pé egészen a miki környékén volt a 4. hét közepén.
rá egy hónapra megjött, az még kicsit erősebb volt.1-2 hónapra rá megint volt egy vetélésem, aztán kb egy évre rá teherbe estem.Októberben született meg a kisfiam:)
De ez nem mindenkinél van így, lehet hamar teherbe esel majd!sok sikert, kitartást!!:)
első v.
igen normál vérzésnek mondta a doki 4 hetes baba volt nem fejlődött tovább. azt mondták azonnal lehet próbálkozni és sikerült!
Sajnálom, ami történt. Nekem 8 hetesen ment el a baba spontán, de azért bementem megnézetni, így volt egy kis műszeres beavatkozás. Pontosan 4 hétre jött meg utána, a következő hónapban meg már nem jött meg. Ez év január végén született meg a kisfiam.
Remélem nálad is hamar jönni fog a baba!! Addig is kitartás!
Nekem 6 hetesen ment el,2 hetig vereztem utana,tisztult a szervezetem,aztan ahogy elmult ra 4 hetre jott meg a rendes menszies fel evre ra sikerult megint teherbeesnem,hozzateszem voltak olyan honapok,amikor nem probalkoztunk a fel ev alatt. Es sajnalom ami veled tortent.
37+1hkm
Nekem áprilisban ment el egy babám a 6. héten. A vérzésem a vetélést követő 28. napon jelentkezett újra. Utána nem próbálkoztunk egy ideig, mert előbb szerettem volna leszoktatni a lányomat a szopizásról (ő akkor volt 11 hónapos).
Augusztusban befejeztem a szoptatást, szeptembertől próbálkoztunk. Október 13-án volt az utolsó menstruációm. Most 8(+1) hetes terhes vagyok, uh szerint minden oké.
Ne keseredj el, nagyon sok nő átesik ezen, a legtöbb terhesség ki sem derülne, ha nem lennének ezek a szuper tesztek. Csak egy megkésett menzesznek hinnénk a dolgot. Ha nem kellett műszeres befejezés, akkor lehet akár a következő ciklusban újra próbálkozni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!