Ma csináltam egy tesztet és kijött a 2 vonal de ami a nem terhességet mutatja erös színü volt, de kijött a másik is ami halvány volt, most akkor terhes vagyok?
Akkor örülj, nincs miért aggódni. A sulit simán befejezed még, a párod szeret és a szüleiddel pedig szépen megbeszéled. Gondolom nem ellenzi a kapcsolatotokat, ha már ennyi ideje együtt vagytok, végülis ez már nem egy futó kaland! Sok boldogságot Nektek!
(én egy évvel voltam idősebb nálad mikor az első babánkkal terhes lettem, azóta eltelt több mint egy évtized boldogságban és már gyarapodtunk is még egy lurkóval) :-)
ma az az 2009.01.21-én reggel megint csináltam egy tesztet és igen biztos hogy terhes vagyok.
most célozgattam anyunak és azt mondta hogy ha terges vagyok abból nagy háború lesz,és el kell vetetnem,de én nem akarom elvetetni!! tudja is hogy nagy bánatom lesz de akkor is.nagyon félek mostmár elmondani jobban mint eddig.de a párom nem fogja engedni ezt,félek a hétvégén pedig el kell mondani mert ideje dokihoz mennem. mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!