Akik hányósak, émelygősek voltak a terhesség alatt, kisfiuk vagy kislányuk született. Igaz az, hogy a kislánnyal hánynak az anyukák?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:02
11/18 anonim válasza:
Soha nem hánytam,hányingerem sem volt csak néha egy kis émelygés.Kisfiút várok.
33hkm
12/18 anonim válasza:
Én is kb a 20.hétig hánytam. De még most is van hányingerem, csak már nem hányok. Most szédülök. :) 30 hetes vagyok és kisfiunk lesz.
13/18 anonim válasza:
A lánnyal 11 hétig majd meghaltam a non stop hányingertől, de nem hánytam, és a 11. héten egyik napról a másikra elmúlt minden. A fiammal a 20. hétig hánytam és csak nagyon nehezen múlt el az émelygés is, kb a 24. héten éreztem már jól magam.
14/18 anonim válasza:
1 hétig hánytam a kisfiammal, utána mintha elvágták volna az émelygést. Első baba
36hkm
15/18 anonim válasza:
Kb 12 hétig hánytam a vége felé megint émelygős voltam és fiam született.
16/18 anonim válasza:
Ha kiderül a kistesó neme megírom,de sokkal jobban vagyok vele,mint a most 20 hónapos kislányommal voltam!Én úgy tudom,hogy pocsék közérzet lány,ha jobban vagy,akkor fiú.Majd kiderül...:)
17/18 anonim válasza:
De az is igaz,hogy aki első terhessége alatt pocsékul van,a másodikkal jobban és fordítva.Nemtől függetlenül!
18/18 anonim válasza:
Elsővel rettentő hányinger,sokat fogytam,kislány.
Másodikkal kis émelygés,semmi komoly,kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!