Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent, ha a bpd 2 héttel...

Mit jelent, ha a bpd 2 héttel kisebb a kornál, de a többi adat optimális? Van ilyen probléma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 07:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

csak a fl/bpd arány volt nem könyv szerinti

kisebb bpd-nem volt nála

2010. dec. 7. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Szültéskor se egyforma a babák fejmérete

bátyám fiának 32 centi volt ,a nővérem fiának 38 centi az én gyerekeimnek 34 centi votl a fejbőségük.

Mindegyik gyerek makk egészséges

2010. dec. 7. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem minden ultrahangnál elmondják, hogy kisebb a gyerek feje. Ez van, nekem is kicsi a fejem. A lényeg, hogy mindene nő arányosan.
2010. dec. 7. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy a doki mennyire pontosan helyezi a a koponyára az ellipszist, pár mm. is méretbeli eltérést mutathat. Lehet egy másik orvosnál más az érték, pontosan ezért. 2 hét eltéréssel meg nem kell foglalkozni. Örülj neki, legalább könnyebben kijön!
2010. dec. 7. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon megijedtem,mert volt hasonló problémánk.A 18 hetes uh egy héttel kisebbek voltak a méretei a picinek és visszahívtak 2 hétre rá,hogy nézzük meg újra.Szerencsére utolérte magát és mindene megfelelt az átlagnak.

Szerintem neked is hasonlóképpen fog alakulni.

Jó babavárást!

26 hetes kismama

2010. dec. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!