Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Áltlános dolog, hogy a dokim...

Áltlános dolog, hogy a dokim a biometriai adatok által számított hetekben számol és nem at utcsó menzi alapján?

Figyelt kérdés
A kettő között kb. egy hét eltérés van.
2008. jan. 16. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, nem tudom, mi az a biometriai adat, de nekem az uh alapján számolják, mert hosszabb cilusaim voltak, nem 28 napos. Ez ilynekor teljesen normális.

meg egy hét amúgy sem a világ vége...

2008. jan. 16. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában pontosabb a biometria,csak sokan nem ismerik,és nem a számítógépben számolt történet,akkor elég komoly számításokat igényel.Egyre jobban kezd elterjedni.

Amúgy engem annyira nem is érdekel a kiírt időpont,ő amúgy is akkor jön,amikor akar.:)

Szép napot!

2008. jan. 16. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A biometriai adatok, a Babád méretei egészen pontosan. Tehát azt nézik, hogy az általuk mért méretek ilyen és ilyen terhességi kornak felelnek meg. Ez valószínűleg kevesebb, mint a menstruációs idő. Nekem is kevesebb a 18. heti uh-n ez volt írva: biometriai adatok alapján 18+2 menstruáció alapján: 19+5 nap. Amúgy is nekem kb. 35 napos ciklusaim voltak azelőtt.
2008. jan. 16. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
mi is le vagyunk maradva 1 hétel az uh alapján de az én számitásaim szerint is ez a jó kor nem a mensis amugy 1 hét nem olyan lényeg van ugy hogy 2 hetet is rá húz vagy hamarabb jön majd ő tudja mikor kell elő bújni:)
2008. jan. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!