Normális az, ha félelmeim vannak, hogy mi lesz ha megszületik a baba?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyire változik meg az életünk, a kapcsolatom a férjemmel,stb. Eddig elég szabad életet éltünk, sokat utaztunk, kirándultunk...2008. jan. 16. 10:40
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ugyanezeken a dolgokon rágódok,úgyhogy nem vagy egyedül.Szerintem nem kell,hogy teljesen megváltozzon az életetek,hiszen babával is lehet kirándulni és utazgatni.Legalább egy belevaló gyereketek lesz!
2/4 anonim válasza:
szia,
Nyugodj meg! a pici megváltoztatja az életetekrt tutira, de pozitív irányba. A férjed 2 emberbe lesz szerelmes, beléd és a kicsibe, na és bersze te is. :)))
Kiránduli meg hármasban fogtok nem kettesben, ennyi.
Mi 2 hetes korától visszük maggunkkal a kiscsajszinkat mindenhová. Most lesz 5 hónapos és nagyon élvezi a kiruccanásokat.
Vigyázz magatokra, gratula a babához.
3/4 anonim válasza:
Én is ilyeneken gondolkozok! De én egy dolgot nagyon be fogok tartani: első a férjem és második a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy ne a gyerek a legfontosabb, hanem azt, hogy a gyerek érdeke az, hogy ti jól meglegyetek. nem kell mindenről lemondani, majd úgy nevelitek a babát, hogy beleszokjon az életviteletekbe! Sok boldogságot!
4/4 anonim válasza:
Az utolsó válaszadónak szeretném mondani,hogy elsőnek a gyereknek kell lenni,egy anya ezt érezni fogja,és szerintem Te is így leszel ha megszülsz, meglátod.Ez nem azt jelenti, hogy a férjedet hanyagolni kell, de ez szerintem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!