40. hétben vagyok. Mit tehetnék, ha belázasodom? Mi az amit bevehetek? Árt a picinek, ha lázas vagyok?
Figyelt kérdés
39,5 is szokott lenni! Az első két nap nálam mindig kritikus. Ráadásul nem úgy néz ki, hogy az én kis pocaklakóm ki akarna jönni!
Segítsetek légyszi!
2009. jan. 18. 15:05
1/4 anonim válasza:
Szia!
Semmiképpen ne hagyd, hogy 38 fölé menjen a lázad, az többet árt, mint pl. 1 szem Algopyrin!
Langyos fürdő, hideg borogatás!
Vigyázz magatokra!
40+2 hetes pocakos
2/4 anonim válasza:
Szia!
Igen,mindenképpen vegyél be lázcsillapitót.38.5fok felett.Mert felmelegszik a magzatvíz.Az pedig nem jó a babának.Dokiddal beszéltél ezzel kapcsolatban?
3/4 A kérdező kommentje:
Most megyek be a szülésznőmmel a kórházba ellenőrzésre, mindenképpen meg fogom említeni.
2009. jan. 18. 16:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg menj be a kórházba mert nagyon veszéjes ilyenkor a láz,ne vegyél be semmit,Engem 38-al császároztak!!!!Mondjuk nem megfázva voltam hanem fertőzést kaptunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!