Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok, ma...

33 hetes kismama vagyok, ma fözés közben többször éreztem a hasam alján szúrkálás szerű fájdalmat. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is éreztem ma már kétszer ilyet, és én is picit megijedtem. Mondjuk én éppen hűtőt mosok, és elég sokat guggoltam is.

Nem tudom, mi lehet ez.

32+5 hetes

2009. jan. 18. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nyílik a méhszájad! Sokat kell, hogy pihenj! Én 5hónapja szültem. Ennyi idős terhesen nekem is szurkált épp ott, ahol Neked! Mást sem csináltam, csak feküdtem. És 5nappal érkezett csak előbb a kislányom a kiírtnál. Úgyhogy kímélet, fekvés ezerrel! Édes babázást! :)
2009. jan. 18. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene riogatni a kismamákat a méhszáj nyílásával. Én úgy tudom, azt nem lehet érezni, de ha mégis, akkor sem szúrkálás, hanem haskeményedés, vagy görcsölés kíséri.

A kérdésre válaszolva: egyrészt lehet, hogy a méhed, medencéd így készülget a majdani szülésre, másrészt az is lehet, hogy a babád nyomja a méhszájat, de ennek semmi rossz következménye nincs.

Ha nagyon erőssé válna a fájdalom, akkor nyilván orvoshoz kell fordulni.

Próbálj pihenni, az lehet, hogy tényleg segít.

Minden jót kívánok!

32 hetes várandós

2009. jan. 18. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akartalak megijeszeni, riogatni... Az előttem szólónak is igaza van. Én azért írtam, amit írtam, mert velem az volt. De pihenéssel nem lett következménye. Tehát még egyszer, Isten ments, hpgy ijesztgesselek!
2009. jan. 18. 16:18
 5/5 anonim válasza:

Szint úgy éreztem én is ilyeneket, de főként sok állás vagy pakolás után, akár teregetés közben. Az orvosom, szint úgy sok-sok pihenést javasolt, ami ne főként ülés legyen.

34 hetes kismama

2009. jan. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!