Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen bevállalhatok egy...

25 hetesen bevállalhatok egy 3 órás utazást kocsival? 3 óra oda, majd 3 óra vissza.

Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerntem igen, de csak akkor ha van idő, hogy 1-2-szer megálljatok, ha szükségét érzed.

És semmiképp se száguldozzatok, vigyázz magadra.

A biztonsági öv használata meg nehéz kérdés. Van aki ellenzi terhesen, mások meg kifejezetten intenek rá.

Csak óvatosan!!!!

2009. jan. 18. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

A gyakori pisilésen kívül semmi gond nincs ezzel. Ennyi idős terhesen, még repülőre is felengednek, szerintem, nem lesz semmi gond...

Üdv:25 hetes anyuka

2009. jan. 18. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én anyukám 400km-re lakik. Most vagyok 20 hetes, de mindenféleképpen szeretnék hazautazni később. Nekünk úgy 4,5 órás az út oda, és ugyanennyi vissza. Bár én azért szeretnék beszerezni egy kismamaövet (vagyis övlefogót), és mindenféleképpen kikérem a doki véleményét erről. Amúgy megjegyzem, voltam szilveszterkor anyánál vonattal egyedül, az út 7 óra volt, 2 átszállással, de semmi problémám nem volt. Szóval ha minden ok, akkor nyugodtan be lehet vállalni. Minden jót!

20 hetes kismami

2009. jan. 18. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
én a terhességem eleje óta szinte havi rendszerességgel járok a párom családjához Pestről Kaposvárra. 3-4 benzinkutak-ként megállunk, séta-pisi láblógatás :) és semmi baj nem lesz. Menj nyugodtan
2009. jan. 18. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyedül autózom Budapest és Zalaegerszeg között. Most vagyok 33 hetes kismama. Hát pisilni meg kell állni de ezen kívül semmi. Mire gondolsz? Mi baj történhet?
2009. jan. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!