Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nődokihoz megyek, hogy...

Ha nődokihoz megyek, hogy megtudja terhes vagyok-e elküld vérvizsgálatra és azután állapítja meg, hogy terhes vagyok-e, vagy van valami más vizsgálat?

Figyelt kérdés
2008. jan. 15. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Általában ultrahanggal és kézzel vizsgálnak, a terhesség megállapítására.

2008. jan. 15. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Vizeletvizsgálatot csinál, aztán ultrahangot (hüvelyit). Egyszer már beírtam régebben, hogy vizeletvizsgálatot csinálnak, erre valaki bunkó módon lehurrogott, hogy azt húsz éve csinálták, hát érdekes, mert nekem ezt konkrétan tavaly márciusban csinálták.
2008. jan. 15. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Különböző dokik különbözőképpen nézhetik meg. Nekem hüvelyi ultrahang volt, de még nem látszott a petezsák, viszont azt mondta a doki, hogy olyan a nyálkahártyám, amilyen csak terhes nőknek van, úgyhogy a terhesség ténye biztos.

Ha túl korán mész, úgyis visszarendel.

2008. jan. 15. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is uh-on nézi meg.
2008. jan. 16. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Elmentem,h van egy pozitív tesztem.Erre ő megvizsgált kézzel és hüvelyi UH-val.Majd elküldött vérvételre,vércsop meghatározásra és ellenanyagszűrésre.

Ha a teszt negatív,de babát szerettetek volna,és a mensi nem jelentkezik,és ő sem biztos a dolgában,akkor kérhet vizseletvizsgálatot is.Olyan mint egy terhességi teszt,csak sokkal érzékenyebb,és nem nagyon mutat fals eredményt.

Van,aki hasi UH-t csinál,de úgy tudom,h hüvelyin jobban látni mindent.

2008. jan. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!