Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25. hetes vagyok, de a mellem...

25. hetes vagyok, de a mellem még nem igazán nőtt. Talán egy számot, de ez a hízás miatt is van szerintem. Ez normális?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj az, ha nem nőtt. Majd lesz még az jó nagy, ha tele lesz tejjel :)
2009. jan. 17. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!!! Én ma kezdtem a 37. hetet és nekem is csak egy méretet nőtt a mellem. Először én is aggódtam, de megnyugtatnak, hogyha beindul a tej akkor majd megnő!!!! :))

Boldog baba várást!!

2009. jan. 17. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok, de én se vettem még észre, hogy nőtt volna a mellem.
2009. jan. 17. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
én 29 hetes vagyok, egy milimétert sem nőtt még.
2009. jan. 17. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, legalább megnyugodtam.
2009. jan. 17. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 22 hetes vagyok de már 2 számot nőtt a mellem:DD! Elötte mondjuk nem volt olyan nagy mert 75/b-set használtam de most aztán van mellem a férjemnek nagyon tetszik:)!
2009. jan. 18. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A mellem maga nekem sem nőtt, csak a mellkörfogatom. Eddig 75b-st hordtam, s most 35 hetesen vettem szoptatós melltartót. Hát a 100-as az ami körbe ér, de még az A kosaras is nagy, tiszta vicces, hogy nincs ami kitöltse :D
2009. jan. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!