3 hete volt művi vetélésem. Ma voltam dokinál a szövettani eredményemért. Annyit mondott csak, hogy menszesz után vár vérvételre. Mit néznek ilyenkor?
Figyelt kérdés
A dokit kérdeztem csak annyit mondott épitjük a jövöt.2008. jan. 15. 17:37
1/2 anonim válasza:
Szia! Sajnos nekem is volt már elhalt terhességem, a szövettani eredményből nem derült ki semmi. Aztán el küldtek vérvételre ahol nézték a hormonokat, egy másik vérvételen pedig /szerologiai vizsgálat/ nézték a chlamydia,cytomegalovirus, rubeola virus, toxoplasma fogékonyságot. Nálam kiderült, hogy még nincs védettségem a rubeola ellen, ezért tavaly novemberben beoltattam magam. Remélem nálad minden rendben lesz és 2-3 hónap pihenő után jönni fog a kisbaba.
2/2 anonim válasza:
Szia nekem is volt vetélésem, és sajnos ki is kellett tsztítani, de nekem nem kellett mennem vérvételre!Csak annyit mondott a doki, hogy várjunk a próbálkozással 4-6 hónapot!4 hónap után elkeztünk próbálkozni, végül is 7-hónap után sikerült!
Most 35 hetes vagyok és minden rendben!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!