Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon mitől ilyen nagy a hasam?

Vajon mitől ilyen nagy a hasam?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok.Eléggé fel van puffadva a hasam szemmel láthatóan,és nem a baba hiszen ő még igen pici, ez most normális terhes jelenség, vagy szimplán hízok és attól van?
2008. jan. 15. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a pufadást meg kell szokni majdnem folyamatos jelenség terheség allat és lehet ettól látod nagynak a pocid és hát a hízás hát igen az meg pláne én is csak hasra hízom de nem baj csinálódik a hely a picinek:)
2008. jan. 15. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A pici még pici, de a méhed már igen gyorsan nől , telik magzatvízzel, és ettől nől a poci.

A puffadás egyénfüggő, de általában végig megvan.

Nekem a 10 héten tűnt fel, hogy hirtelen nől a hasam.

Nem izgulj, semmi baj, minden rendben!!!

A hízás meg mérleggel kontrolálható.-)

2008. jan. 15. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én most múltam 6 hetes, és én is tapasztalom. Ma kifijezetten, pedig alig ettem valamit, és mégis olyan nagynak érzem magam, puffadt a hasam és kicsit kemény.

Pedig még vigyázok, ne is hízzak az elején, de úgy látszik, ez jön magától.

Ne aggódj, nem vagy ezzel a problémával egyedül:)

2008. jan. 15. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!! Én is most 6 hetes vagyok, de a hasam már akkora, hogy nem is tudnám elrejteni. Szerintem ez normális. Vékony testalkatú vagyok, nem tudom, te mennyire, engem általában inkább soványnak mondanak. Vagyis csak mondtak, mert most már igen kigömbölyödtem:) Ne aggódj, nincs semmi gubanc! Boldog babavárást!!
2008. jan. 15. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A puffadásra szedhetsz Espumisan gyönygyöt, recept nélkül kapható és a terhesek is szedhetik.
2008. jan. 16. 09:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete észrevehetően megnőtt a hasam. Egy kolléganőm konkrétan rá is kérdezett... Én is aggódtam, hogy korai még, mert ismerős anyukák állították, hogy nekik csak a 4-5. hónap körül kezdett látszani valami. De biztos sok múlik a testalkaton is, kinél mennyire feltűnő.
2008. jan. 16. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!