Hány hetesen ajánlott 4D UH-ra menni? A baba nemét is szeretnénk már tudni akkor.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 11:48
1/11 anonim válasza:
30. hetesen voltam, akkor már gyönyörűen látszott mindene!
2/11 anonim válasza:
20 és 22 hetesen mentem el (két különböző gyerekkel), én is kimondottan a nemét akartam tudni, sikerült is mindkétszer biztosra megmondani. :)
3/11 anonim válasza:
18. hét 100%-ra mondták és az is lett:)
4/11 anonim válasza:
Mindenkép a 17 hét után...Azt tudnod, kell, hogy hiába a 4d, ha a baba úgy fekszik, és nem sikerül felébreszteni, akkor nem tudják megmondani a nemét. De azért általában ügyesek ott ám:-)))
Minden jót!
5/11 anonim válasza:
23 héten voltunk. Szuper volt. Nekem a doki azt mondta, hogy 25 hétig el kell menni, mert akkor még látszik rendesen a képernyőn. De utána már akkorát nő, hogy csak részletekbe lehet látni.
6/11 anonim válasza:
utolsó vagyok. Mi nem a neme miatt mentünk, csak kíváncsiak voltunk rá, hogy milyen. Meg, hogy mindene tényleg meg van-e.
7/11 anonim válasza:
Amikor én voltam, azt mondta az ultrahangos, hogy 22. hét környékén a legjobb, mert még látszik egyben a baba, de már nem túl pici. Én a 23. héten voltam, és nekünk háttal volt a kisasszony végig, de azért meglestük, hogy mi van a lába között :)
Nagy élmény, de ennek ellenére lehet, hogy a másodikkal nem megyek el, azért nem biztos, hogy újra áldozok rá 10 ezer forintot. Élőben látni, amikor megszületett, sokkal jobb :)
8/11 anonim válasza:
28. héten voltunk, már a haja is látszott, nem csak a neme :)
10/11 anonim válasza:
16. héten egyértelműen megmondták a nemét. Utána a 27. héten voltunk. Nekünk még belefért az egész bébi a képbe, mert a lába az arca előtt volt. Szóval teljesen össze volt gömbölyödve. :) De azért a lába közé így is beláttunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!