Ha már van két gyerekem és a harmadikkal elvetéltem, akkor lehet sárgatest-elégtelenségem?
Figyelt kérdés
Ennek a hormonnak a mennyisége ingadozik, ezért vetélhettem most el? vagy ha már vannak gyermekeim, akkor ezzel a hormonnal nem lehet probléma?2009. jan. 16. 18:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy most nem volt elegendő hormonod. Nem minden terhesség egyforma, s időközben idősebb is lettél, azt'szem valamennyire az is befolyásolja.
Vannak hormonpótló gyógyszerek, úgyhogy legközelebb már nem lesz ilyen gondod.
2/4 anonim válasza:
Szia! Lehet, de szerintem egyáltalán nem biztos. Egy vetélésnek ezer oka lehet, a hormon probléma csak egy a sok közül. Ha a korábbi terhességeid probléma mentesek voltak, akkor még inkább valószínűbb, hogy nem ez volt az ok. Nagyon sok nőnek volt egy vetélése, a pontos ok sokszor ki sem derül, és a későbbi terhességei teljesen probléma mentesek.
3/4 anonim válasza:
Szia! Igen, lehet. Egy ismerősömnek így történt egy problémamentes terhesség és szűlés után elvetélt, és valóban hormonvizsgálat kimutatta a sárgatestelégtelenséget. De az is igaz amit előttem írtak, a vetélésnek rengeteg oka lehet, leggyakrabban magzati kromoszómarendellenesség.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. jan. 16. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!