Lehetséges, hogy első két gyerkőcömmel meg volt a havim? A harmadikkal meg csak az első két hónapban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:02
1/11 A kérdező kommentje:
Ay első két gyerkőcömmel nem jött meg! De volt már valakinek olyan,hogy a harmadik gyereknél megjött két hónapig?
2010. ápr. 21. 20:04
2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez sem normális az tuti! Egy normális kérdésre egy ilyen válasz! Kár,hogy van aki így unatkozik!! Sajnálom őt! Csak nem tudom,hogy miért nem kezelteti magát!
2010. ápr. 21. 20:57
3/11 anonim válasza:
de hát az első kommentet is te írtad!amúgy igen elő fordulhat végeredményben azt mondják hogy minden terhesség más és más!nekem van olyan ismerösöm ötepasztalt(7gyereke van) és neki mind mind más volt!pl a 7.-nél végig minden hónapban meg jött neki!
4/11 A kérdező kommentje:
Igen! Azért írtam mert valkinek nem tettszett a kérdésem és nagyon durvát írt nekem!! De mára eltűnt!! GOndolom levették!! Nagyon köszönöm a válaszodat! Nem tudom mi van velem,egyik nap negatív,másnap pozitív tesztjeim vannak! Nő a hasam és nagyon fáj egy ideje,most nem is jött meg nekem! El fogok menni orvoshoz,de csak :-)
2010. ápr. 22. 09:46
5/11 A kérdező kommentje:
hétfőn rendel a dokim!! Az előzőből a vége lemaradt! :-)
2010. ápr. 22. 09:50
6/11 anonim válasza:
Hát a nagynéném addig menstruált mig meg nem mozdult az unokaöcsém:) de egészséges lett:)
Én is első hónapban mensiztem
20 hetes kismami
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-))
2010. ápr. 22. 19:38
8/11 anonim válasza:
Szija nekem is positivot mutatott a tesztem kb 3 hetel ezelot es nekem is meg jott a menszenszem...Sajna en meg ehhez nem ertek mert meg sohanem volt babam...es agodom hogy valami baj van...az esetleg em ooz problemat ha menstruacio kozben tesztelek??? vagy az hamis eredmenyt adhat?
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez most kétesélyes! Akkor ezek szerint van akinek megjön terhesség alatt! vagy terhes vagy? Vagy nem! :-)
2010. ápr. 23. 08:30
10/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet mestruáció közben tesztelni,nem befolyásolja!
2010. ápr. 23. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!