Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy első két...

Lehetséges, hogy első két gyerkőcömmel meg volt a havim? A harmadikkal meg csak az első két hónapban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ay első két gyerkőcömmel nem jött meg! De volt már valakinek olyan,hogy a harmadik gyereknél megjött két hónapig?
2010. ápr. 21. 20:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez sem normális az tuti! Egy normális kérdésre egy ilyen válasz! Kár,hogy van aki így unatkozik!! Sajnálom őt! Csak nem tudom,hogy miért nem kezelteti magát!
2010. ápr. 21. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
de hát az első kommentet is te írtad!amúgy igen elő fordulhat végeredményben azt mondják hogy minden terhesség más és más!nekem van olyan ismerösöm ötepasztalt(7gyereke van) és neki mind mind más volt!pl a 7.-nél végig minden hónapban meg jött neki!
2010. ápr. 22. 08:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen! Azért írtam mert valkinek nem tettszett a kérdésem és nagyon durvát írt nekem!! De mára eltűnt!! GOndolom levették!! Nagyon köszönöm a válaszodat! Nem tudom mi van velem,egyik nap negatív,másnap pozitív tesztjeim vannak! Nő a hasam és nagyon fáj egy ideje,most nem is jött meg nekem! El fogok menni orvoshoz,de csak :-)
2010. ápr. 22. 09:46
 5/11 A kérdező kommentje:
hétfőn rendel a dokim!! Az előzőből a vége lemaradt! :-)
2010. ápr. 22. 09:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát a nagynéném addig menstruált mig meg nem mozdult az unokaöcsém:) de egészséges lett:)

Én is első hónapban mensiztem

20 hetes kismami

2010. ápr. 22. 10:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-))
2010. ápr. 22. 19:38
 8/11 anonim válasza:
Szija nekem is positivot mutatott a tesztem kb 3 hetel ezelot es nekem is meg jott a menszenszem...Sajna en meg ehhez nem ertek mert meg sohanem volt babam...es agodom hogy valami baj van...az esetleg em ooz problemat ha menstruacio kozben tesztelek??? vagy az hamis eredmenyt adhat?
2010. ápr. 23. 00:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez most kétesélyes! Akkor ezek szerint van akinek megjön terhesség alatt! vagy terhes vagy? Vagy nem! :-)
2010. ápr. 23. 08:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet mestruáció közben tesztelni,nem befolyásolja!
2010. ápr. 23. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!