Cigiztetek terhesség alatt?
Próbálkozás előtt 2 héttel raktam le,immár 4 hónapja.Nem mondom,hogy nem tudnék rágyújtani,de nem lehet,és kész :)
15 hetes
nem, semmiképp. amint pozitívat teszteltem (5 hetesen, nem terveztünk babát, 3 hónappal előtte költöztünk be az új házunkba és hagytam abba a gyógyszer szedését, azt hittük csak sokkal később lesz baba), többet nem gyújtottam rá!! sem a szoptatás alatt. azóta viszont megint dohányzom 4-5 szálat naponta.
szerintem ki lehet bírni!
több ismerősöm végig dohányzott, mondjuk egészségesek szerencsére (nagyon nagy szerencsére!!!) a gyerekek (1-5 éves korig vannak), de én nem mernék kockáztatni.
mindig arra gondoltam, hogy sosem tudnám magamnak megbocsátani, ha vmi baja lenne!! sosem lehet tudni.
Én most tudtam meg,hogy terhes vagyok.
És hát letettem a cigit,de nagyon rossz.
Csak mindig az van előttem,hogy 8 hónapot vártam erre a picurkára és nem szeretném elveszíteni!
Csak az van előttem,hogy egészséges babát akarok,és 8 hónap szenvedés után sikerült.
Nem fogok rágyújtani amig terhes vagyok,utánna meg nem tudom még:)
en ismerek 1 csajt aki 1 dobozal szivot mindennap terheseg+szoptatas allat,most 1 eves a picije es meg laza sem volt soha
a sulibol ismerem,utolso evben teherbe eset,mindig jott a mi osztalyunkba kerni a fiuktol cigit,sosem adtak neki de mindig sikerul valakitol szereznilye,szegeny kisfilyu
bocs h nem irtam helyesen es ekezetekell
én dohányzom amúgy, már írtam korábban kommentet, hogy terhesség és szoptatás alatt semmiképp sem!! a lakásban pedig sosem volt dohányzás, csak a teraszon.
én is vérlázítónak tarzom, hogy egy terhes nő nem képes a gyermekét maga elé helyezni az egészsége érdekében!!
más meg éveket küzd, hogy babája legyen, ők meg mindent kockára tesznek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!