Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesség? Lehet...

6 hetes terhesség? Lehet ebböl még baba?

Figyelt kérdés
okt.22 volt utoljára,ez a ciklusom 23 napos volt aciklus 9napján fogant a baba.doki meg vizsgált mult pénteken uh.lelet.petezs.22mm,szikholyag4mm,crl4mm pozitivembrinális szivhang.ma egy másik doki meg vizsgált ö meg azt mondta nem láthato szikholyag akkor most elhalt a babám.
2010. nov. 30. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Menj vissza az első dokihoz, mert valamit a másodiknak is kellett volna látnia, főleg, ha nem sokkal később vizsgált.

MOndd el az elsőnek, mit mondott a második, és kérj alapos vizsgálatot. Ha már volt szívhang, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy a második doki SEMMIT nem látott. Drukkolok!

2010. nov. 30. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen,mindenképpen menj azonnal és nézesd meg magad az előző dokiddal,aki látta a babát!Szorítok,hogy ott legyen!!Írj majd!
2010. nov. 30. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Próbálj egy kicsit megnyugodni. Az orvosok sem tévedhetetlenek.

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Irány az első orvos. Vagy ha nem, akkor egy harmadik.

2010. nov. 30. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nagyon begörcsöltem hétvégén, és be kellett mennünk az ügyeletre (János Kórház). A doki személyes sértésnek vette, hogy zavarjuk, úgy vizsgált meg, hogy senkinek nem kívánom, és benyögte, hogy nincs itt semmiféle terhesség, menjek a belgyógyászatra, a teszt meg téves. Sírógörccsel mentem haza, párom alig tudott megvigasztalni. Másnap első dolgunk volt a magándoki rendelője, érdekes módon ott már képet is kaptunk a kisbabánkról, aki akkor 3 mm-es volt. Felháborodtak, mert azt mondták, kizárt, hogy a kórházban nem látták. Menj vissza a másik dokihoz! Biztos minden rendben!
2010. dec. 1. 06:24
 5/12 A kérdező kommentje:
vissza mentem a másik dokihoz de csak annyit mondot majd jövöhéten kedden meg vizsgál mert ennyi idö alatt ugy se fejlödik nagyott a terhesség:(meg hogy minek kértem másik vizsgálatott mondtam én nem kértem de terhes tanácsadáson a doki látni akarta... elvagyok keseredve amugy duphaston szedek 3-1 naponta...ha elhall a baba van valami tünete?igy a tnácsadáson nem is foglalkoznak velem se vért se semmit tesznek van egy kiskönnyvem és ennyi
2010. dec. 1. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
valami nem stimmel az adatokkal. 6 hetesen a petezsák meg szíkhólyag oké. de crl 14MM? valamit nagyon benéztek. a crl a baba ülőmagassága. Nekem 8 hetesen volt 13mm, ami akkkor teljesen normális érték. ilyenkor max. 4-5mm az embrió. amúgy 5 hét hat napnál nekem csak petezsákot és szikhólyagot láttak. Szerintem nyugi, várj még, mert még nagyon picike a terhesség. Ha nem vagy nyugodt azzal viszont sokat ártol s picinek. Igaza van a dokinak, mert ha egy hét múlva néz meg akkor már több minden lát.
2010. dec. 1. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:
a tanácsadással meg nem kell még annyira foglalkozni. az előző terhességemnél én is jártam, vérvétel macera... várakozás...kaptam kiskönyvet is, erre 9hetes uh-n nem volt szívhang, missed ab. műtöttek. Most 4 hónapra rá ismét babát várok, ugyan oda járok magán dokihoz, de megtiltotta hogy 12. hétig tanácsadásra menjek. Az előző terhességnél csak lelki törést okozott a kiskönyv, ráér az utána is , ha már tuti a terhesség. Hozzá pedig 2 hetente megyek kontrollra. Utrogestant szedek, és most a 10 hetes uh-n minden rendben volt a babával. szerintem maradj az első dokinál, nem kell túlaggódni és más dokikhoz is járni. Az a jó ha egy doki végig képben van rólad.
2010. dec. 1. 15:49
 8/12 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam a crl 4mm akart lenni köszi a válaszokat majd jövöhéten jelentkezem...
2010. dec. 2. 07:08
 9/12 Jadwiga ***** válasza:
Szerintem menj el egy harmadik dokihoz. Ne mondj neki semmit az előzményekről. Indulj tiszta lappal. Biztos minden rendben lesz, csak pechesen indult. Drukkolok!!!
2010. dec. 6. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Szó!Nah,mi volt?Remélem minden rendben van!?
2010. dec. 14. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!