Miért negatív a teszt? Sikerült vagy nem? Mi a véleményetek?
Ma reggel csináltam tesztet és negatív. De Okt 4.én volt meg utoljára ezért tegnap elmentem orvoshoz ez írta a leletre:
Kp. vag. portio folytatásában rendesnél nagyobb puhább gravid jellegű uterus, szabad környezet és kismedence. Zárt méhszáj
UH. 16mm endometrium gestacios gyűrű sejthető.
2 hét múlva vissza kell mennem. Most nem tudom mi van ha sikerült akkor a teszt miért negatív?(Egyébként PCOS vagyok de szedem a meforalt)
Annyit mondta, hogy lát valamit....
Mivel SZTK-s rendelésen voltam ott ahol Ő van csak egy régi UH van és a terhesgondozóban van a hipper szuper új gép oda kell majd vissza mennem 2 hét múlva. Az még olyan messze van és ez a bizonytalanság…..:(
Nagyon reménykedem.
Szerencsére nagyon jó orvos elég tapasztalt. De az a fránya teszt. Minek kellet megcsinálnom:(
Nekem az a fura az egészben, hogyha Okt. 4-én jött meg utoljára, akkor azért már látni kéne valamit, hiszen ez majdnem 2 hónapos terhesség a naptár szerint.
Én számolok rosszul??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!