Ovulációs teszt után kinek milyen hamar sikerült teherbe esnie? És előtte meddig próbálkozott?
Figyelt kérdés
Mi fél éve próbálkozunk babával, és most rendeltem a vaterán ovuteszteket.Hát már nagyon kíváncsi vagyok.
Előre is köszi a válaszokat!
2010. márc. 29. 13:21
1/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg.
Szóval ovuteszttel, kinek milyen hamar sikerült teherbe esnie?
2010. márc. 29. 13:27
2/6 anonim válasza:
Mi májusban kezdtük, június, júliusban megjött, akkor vettem ovu tesztet. Egy hónap kimaradt, mert nyaralni mentünk, és itthon maradt, de szeptemberben elkezdtem. Elsőként nem volt ovu (nem lett csíkos, pedig sokat elhasználtam), következő hónapban csíkosodott, elő is vettem a párom, hogy hajrá:DDD
Utána már meg sem jött:)
ҝ
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ,szerintem is jól kitalálták ezt a dolgot.Most is akcióztunk ebben a hónapban végig, mégis megjött a menzim, ráadásul macerásan.Szerintem ovum sem volt.Így legalább tudni fogom,h. volt e egyáltalán.Te hány darabot vettél?Sok egészséget nektek!
2010. márc. 29. 13:36
4/6 anonim válasza:
Szia!Amikor elmondtam a dokimnak, hogy ovuteszttel próbálkoztunk, szabályosan lecseszett, hogy szükségtelen volt ilyesmit vásárolni, mert ezek a tesztek megbízhatatlanok,de én kipróbáltam, és elsőre teherbe is estem :) Sok sikert Nektek is!
5/6 anonim válasza:
Sajnos akkor még nem tudtam, hogy vaterán, teszveszen van jó áron, így két dobozzal (14db) vettem a patikában (horror áron). Következő hónapban vettem még egy dobozzal, de abból megmaradt 4.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!:)Már alig várom!
2010. márc. 29. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!