Mennyit kell várni az első két hajfestésem között minimum?
Szia!
El kell keserítselek!A dobozos festék nem fogja a kívánt színűre világosítani a hajad,ezek a festékek ugyanis csak egy bizonyos szín árnyalatot kölcsönöznek a hajnak!
Mellesleg iszonyatosan roncsolja a hajat!!!!!
Ha rám hallgatsz menj el egy fodrászhoz aki professzionális festékkel befesti a hajadat és akkor tuti olyan színű lesz amilyet szeretnél!!!
Ja még az is benne van a pakliban,hogy sárgás lesz a végeredmény,nem egy ilyen balesettel találkoztam már!
Ja és a terhesség miatt végképp javasolnám a fodrászt!!!
Üdv:egy fodrász
én terhesen nem festeném ilyen sűrűn, megvárnám vele az 1 hónapot
az én dokim az első 3 hónapban nem is javasolta a festést, tudom te ezen már túl vagy, de szerintem ne fess 1 hét múlva
Én kereszthuzatban festem a hajamat jól felöltözve (mondjuk a lépcsőház a huzat másik fele, így nem olyan vészes...
Viszon a második trimeszter óta nem fogja be a festék - vagy nem úgy fogja be, így már nem is próbálkozom, szerencsére nem nagy a különbség a két hajszín között.
A jó szellőzés nagyon fontos - és én még azt is hozzátenném, ohgy ne most kísérletezz, úgyis kihullik a hajad fele a szülés után :S
31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!