Mikortól kezd látszani a pocakom? Most 19 hetes vagyok, alakul de még nem veszik észre hogy babát várok!
Én 19 hetesen már láttam, de aki nem tudta nem nagyon vette észre. Azt hittem, hogy biztos ahogy öltözködöm, vagy ilyesmi, de mikor 8 hónaposan is simán ácsorgok a buszon és senki sem próbálja átadni a helyét, akkor gyanus, hogy sose lehet akkora pocid, hogy észre vegyék, ha ennyire nem figyelnek.
Mondjuk én Pesti vagyok, az lehet, hogy más.
Ezidőtájt nekem sem volt egyértelmű, egy csaj mondta a muinkahelyemen, hogy nem tudta eldönteni, hogy csak hasra híztam-e egy kicsit, vagy terhes vagyok.
Most 32 hetesen meg már úgy nézek ki, mintha lenyeltem volna egy jó nagy lufit.
Szia, ne aggódj, szerintem mostanság fog elkezdeni igazi babás pocak nőni. Nekem legalábbis így volt. 18-19 hetesen még azt mondták rám, hogy jól bevacsiztam, aztán eltelt kb 2 hét és már szép kismamás pocak látszódott. Tudom, ilyenkor az ember lánya türelmetlen, de hidd el, nemsokára mindenki számára egyértelmű lesz, hogy anya vagy!
Jó babavárást!
sziasztok, nekem ilyenkor félidőben kezdett picit, de aki nem tudta nem vette észre. 6. hónap végéig dolgoztam (fodrász) még akkor sem kérdezett senki, furcsálták, h miért nem maradok tovább. Na akkor elmondtam, h mert baba. Nem mindenki hitte el:) Na és hol hordod a pocakod?? Én is vékony voltam, csak pocakra híztam.
Bkv? Ne reménykedj, bunkók az emberek, tisztelet a kivételnek. Én mindig fogtam fél kézzel a pocim, másikkal kapaszkodtam, akkor néha észrevették magukat, hogy nem csak úgy kövér vagyok:):)
Nekem elég 'hamar' kezdett látszódni. Úgy a 13-14. héttől. Így félidőben pedig már kabáton keresztül is észre lehet venni. Bár nekem van kis feleslegem a pocimon. Szóval nagyon emberfüggő, mikor kezd el látszódni. És ne is foglalkozz vele, hogy ki mit gondol. Ha le akarsz ülni a buszon, akkor pedig állj ki magadért! Ez csak így működik! És ne hidd, hogy baj van, csak mert mások azt mondják, kicsi a pocid ehhez a korhoz! A pincurka csinál magának elég helyet!
És az első kismamának! Észreveszik, ha valaki pocakos, csak sajnos nem törődnek vele. Ha érdekel, volt egy korábbi kérdés, amiben ezt tárgyaltuk ki. A 7. oldalon található. Ha valakit érdekel. Szomorú, de ilyenek az emberek. :(
Mindenkinek boldog babavárást!
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!