Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reménykedhetek? Volt már igy...

Reménykedhetek? Volt már igy valaki?

Figyelt kérdés
2 nap a nemvártig. a tesztel még pár napot várnék mert egy két csalodáson tul vagyok. tüneteim fél óránként pisilés (amit már nagyon unok :-) ) néha hányinger, hasszurka, a mellbimbom érzékeny, pici világos barnázás,
2010. nov. 29. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
reménykedhetsz persze! két nap mulva kiderül!
2010. nov. 29. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:

neked két nap, nekem két hét, d eegy örökké valóságnak tünik, olyan mintha megállt volna az idő. de ha megszületik a pici, hipp hopp felnő :D de kérdésedre válaszolva, eléggé gyanús :D szoritok neked, majd megirod az eredményt? nekem 5 és 10 percenként kell pisilni, amit nem szeretek már, jobb lenne fel se állni a wc-ről néha :P

majd irj :)

2010. nov. 29. 17:01
 3/10 A kérdező kommentje:
szia mindenképp irok a munkatársnöm már kivan mennyit járok wc re. :-) na de a cél érdekébe ha kell egész nap a wc ülnék. Olyan jó lenne mert pont most jön a kari és ajándék mellé a szülöknek barátoknak egy kis cipöt is ugy csomagolnák. Na jó azért nem élem bele magam de most olyan más minden.
2010. nov. 29. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
A barnázás sehogy nem jó, mensi előjele, vagy fenyegető vetélés.
2010. nov. 29. 17:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát egy páran irták,hogy ök is barnáztak az elején és semmi baj nem volt persze vannak kivételek
2010. nov. 29. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:

második vagyok. igen a barnázás lehet mensi jele is, tapasztalat...

De nagyon szoritok hogy babás legyél, mindenki másképp reagál, és produkál ilyen-olyan tüneteket :D

én is karácsonyra tartogatnám ajándéknak :D

2010. nov. 29. 17:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Amugy szoktam barnázni menzi elött de sötét barnát nem ilyen világosat. Ezért is gondolom,hogy talán....
2010. nov. 29. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én már nem emlékszem rá, hogy a menzeszeim előtt mennyire sötét volt a barnázásom. De az elmaradt menzim előtt nagyon kevéske világos barnázásom volt, szinte hogy csak pár csepp. De én nem hiszek ilyen korai tünetekben. Nekem csak menzi előtti tüneteim voltak, pisilni meg mindig gyakran jártam. Úgyhogy szorítok, hogy pozitív legyen a teszt, az a biztosabb.
2010. nov. 29. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
17:19: A barnázás lehet a beágyazódás jele is, ha nem sok.
2010. nov. 30. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet???
2010. dec. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!