Normális, amit érzek? Múlt héten tudtam meg, hogy babát várok.
Kezd mérséklődni a mindjárt megjön érzés és a gyakori pisilés, de azért még mindig viszonylag gyakran érzem. Szinte állandóan érzem a hasamat. Feszül, nyomódik.
Nem szenvedek semmilyen tipikus terhességi tünettől, nincs hányingerem, a mellem is csak egy kicsit fáj, egyáltalán nem zavar.
Csak a hasamban érzett dolgoktól félek. Időnként aprókat belenyilalgat, de nem fáj, csak mégis érzem.
Sajnos gyakori felfázásaim vannak, most is tartok tőle nagyon, nehogy legyen. Terhesség alatt mit tudok csinálni, hogy ne alakuljon ki gyulladás, vagy ha most is van már egy pici, akkor elmúljon? Annyira aggódok.
Még nem voltam orvosnál, de már szombat óta szedek folsavat és iszom magnézium pezsgőtablettát. Ma pedig megvesszük a terhesvitamint is. Mivel tudom még megelőzni, hogy baj legyen?
A hasamban érzett feszülés pedig át szokott sugározni a derekamra, a combok hajlatába, szóval lefelé, a lábaimban is érzek egy kis izületi fájdalmat, majd le szakadnak. Nem fájdalmat érzek, valami mást.
Normális amit érzek?
szia,
teljesen normális, nő a méhed, átrendeződnek odabent a dolgok.
körülbelül ugyanezt érzem, mint te, és én is múlt héten teszteltem poztívat.
Bár én már másfél éve szültem,még mindig emlékszem,hogy pont így voltam amikor teherbe estem.
Szóval normális amiket érzel,és ha felfázás-hajlamos vagy akkor most különösen figyelj oda.
Teljesen normális, nyugi :)
Ezt szinte végig fogod érezni, az első 2-3 hónapban naponta, aztán ritkábban, hiszen nő a méhed, átrendeződik odabenn minden, feszülnek a méhtartó szalagok, semmi abnormális vagy veszélyre utaló nincs benne :)
Egyébként még azt is észrevettem azóta mióta megtudtam a terhességet, hogy gyakran dobog erősen a szívem. Nem fáj, csak nagyon tudatában vagyok, és gyakran érzem azt is, mintha gyenge és ideges lennék, kicsit remegek.
Amikor megláttam a pozitív tesztet, szinte egész testemben elkezdtem remegni, lefőttem, és ez az izgalmi állapot még mindig tart. Biztosan ez is normális, csak furcsa.
Szia!
Teljesen normális amiket érzel.Én most már 36 hetes vagyok és a terhességem eleje óta érzek hasi feszülést,szurkálást,derékfájást...stb.Nekem se semilyen tünetem a terhesség elején,talán csak egy kicsi émelygés reggel,de az is minimális volt.Én is lábfájos vagyok.
A terhesség alatt előfordulnak pánik rohamok,amit éreztél a tesztnél,szerintem az volt.Nyugodj meg,nem árt a babának,és idővel megtanulod majd kezelni őket,már ha még előfordul majd többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!