Aki mensesz előtt mindig barnázott, akkor is volt barna folyás amikor terhes lett?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 14:07
1/9 anonim válasza:
Nekem volt 2 napig. Meg is ijedtem, azonnal mentem dokihoz.
2/9 anonim válasza:
Nekem szülés után 5-10!!!! napig volt barnázásom.
Amikor várandós lettem egyáltalán nem volt barna folyásom a 2. babánál.
3/9 anonim válasza:
Szia, én menzi előtt mindig barnáztam, de az eddigi két terhességem egyikénél sem volt barnázás a nemvárt menzi előtt. Remélem erre gondoltál. :)
4/9 anonim válasza:
Nálam is úgy volt, hogy menzesz előtt barnáztam pár napot, de amikor megfogant a babánk, akkor semmi nem volt. Éppen ez keltett gyanút bennem, hogy valószínűleg sikerült.
5/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt mindig barnás folyásom a menzesz előtt. Terhesen is az első 3 hónapban volt barnás folyásom.
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt a terhesség első 3 hónapjában azokban a napokban, mikor menzi idő lett volna.
7/9 anonim válasza:
Én is mindig barnáztam mensi előtt már 5-6nappal évek óta. Fura is volt, hogy ez most kimaradt, akkor már sejtettem, hogy van vmi :) Tehát mikor teherbe estem, akkor nem barnáztam :)
8/9 anonim válasza:
Én nem minden menzi előtt barnáztam, de néha volt, hogy igen. A nemvárt előtt is volt barnázás, de sokkal kevesebb, mint menzi előtt, szinte nem is lehetett látni, csak pár csepp.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mint mindenből, ebből sem lehet következtetéseket levonni, mindenkinél más. :)
2010. nov. 30. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!