Ha kb.4-5 hetes terhes vagyok, akkor árthat, ha befestem a hajam?
Figyelt kérdés
A vegyszerre, meg a erős szagra gondolok. Lehet baja a picinek tőle? Tudom volt már több hasonló kérdés, de a válaszok is ezerfélék voltak, nem vagyok előrébb tőlük. Szóval ha szellős helyen 9-es oxyval festek, akkor az belefér? Olyanok válaszát várom elsősorban, akik a nőgyógyászuktól kérdezték meg.2009. jan. 16. 08:44
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én nem kérdeztem meg a nőgyógyászt de az első 3 hónapban inkább ne festess hajat, én sem tettem. Most 32 hetes vagyok és ez idő alatt összesen 3-szor volt befestve. Kérdezd meg a nőgyógyászt ha gondolod ő biztosat fog mondani, habár ahány orvos annyi vélemény.
3/5 anonim válasza:
na én kb ennyi lehettem mikor befestettem,és 6-7 hetesen derült ki hogy babám lesz.Az egész terhesség alatt 3-4x festettem,ammónia mentessel
4/5 anonim válasza:
Szia! Én megkérdeztem a nőgyógyászomat és 12. hétig nem javasolta.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nem egyszerű dolog ez a hajfestés, én kb 1,5 havonta festetem, 10 percnél nincs többet rajtam a festék, mindenesetre ha nagyon izgulsz térj át a melírra, azzal nincs olyan gond, mivel nem érintkezik a fejbőröddel.
16 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!