5 hetes terhes vagyok. Szoptatás közben bizsereg a méhem, ez rosszat jelent?
Köszi! Én is gratulálok Neked! :-)
Én nem is aggódnék, tervben volt a kistesó, és eljátszottam már a gondolattal, hogy mi lesz ha várandósan kell majd szoptatnom, utána is olvastam, és arra a megállapításra jutottam, hogy nincs ezzel semmi gond. Viszont ez a bizsergés nagyon kellemetlen, és szopi közben felerősödik, elég félelmetes érzés. Ezt nem kalkuláltam bele, ezért vagyok most tanácstalan. Lehet, hogy nem kell komolyan venni, de mi van ha mégis. Majd a doki hátha okosabb lesz :-)
Rendben, megírom!
Gratulálok Neked is!
Voltam ma dokinál, rákérdeztem a szopira, és azt mondta, hogy nyugodtan folytathatom, ha a fiam még igényli. Hogy a szavaival éljek, szerinte úgyis le fog kopni hamarosan :-))
Mondtam ezt a bizsergést is neki, és azt mondta, hogy ez természetes érzés ilyenkor, nem kell tartani tőle. Szerinte inkább akkor kell óvatosabbnak lenni, amikor nagyobb már a pocak, mert ezek a méhösszehúzódások idő előtt beindíthatják a szülést, de most még semmi jelentőségük. És erre mondta, hogy "De addigra meg úgyis lekopik majd a nagyfiú".
Ajánlotta a Mangnerotot, 2X1 egy nap.
Hát ennyi volt, kicsit megnyugodtam, meg amúgy úgy veszem észre, mintha tényleg kevésbé ragaszkodna a fiam, ma is, és tegnap is teljesen egyedül aludt el, cici nélkül, ilyen még nem is volt, talán csak 1-2X! :-) Összebújtunk, beszélgettünk, ásítozott, csámcsogott párat, aztán behunyta a szemét, és elaludt. Kis aranyosom. :-) Apa mondta, hogy biztos érzi, hogy segítenie kell. Jó testvérke lesz. :-)
Köszönöm a válaszokat!
Jó egészséget kívánok Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!