Tegnap este lefekvés után szűnni nem akaró keményedésem volt 35 hetesen. Tapasztaltatok hasonlót?
Figyelt kérdés
Mire elmúlt volna az egyik, már jött is a másik, szinte egybefüggően. Különösebb görcsök nem kísérték, de kellemetlen volt. Eddig napi 3-4szer szoktam érezni, ezért szedem a MagneB6-ot.2009. jan. 16. 07:51
1/2 anonim válasza:
Nekem a 28. héttől volt ilyen tapasztalatom. Nem minden nap, de sűrűn. 3 nappal túlhordtam a babámat.
2/2 anonim válasza:
Én 32 hetes múltam. Nekem is volt egy ilyen napom. Egész nap keményedtem meg még éjjel is. Másnap elmentem orvoshoz mert féltem, hogy kinyílik a méhszáj, de hála isten semmi. Viszont kaptam rá gyógyszert mert ez nem egészen jó dolog. A baba is egész nap mocorgott és rúgott de nagyon erőseket és kb 15 percenként mentem pisilni úgy nem egészen 15 cseppet. Hiába feküdtem bármilyen pozicióban akkor is keményedett. Ugyan te idősebb terhes vagy, de azért inkább menj dokihoz, nehogy korábban jöjjön a baba! A magnéziumot is hiába szedtem nem akart múlni. A gyógyszertől jobb azóta nem keményedek csak annyit mint normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!