Létezik olyan, hogy lusta baba?
Igen. A lányom ilyen volt végig.
Ne félj, idekint bepótolja!
2 éves a drágám, de már kb. egy hete délután sem alszik. Ami azt jelenti, hogy reggel 8-tól este 9-fél 10-ig állandó mozgásban van; játszik, szaladgál, be nem áll a szája. Még fekve is állandóan mocorog, mint egy kis sajtkukac.
Az én babám sem túl hiperaktív. Napközben néha-néha érzem, nem rúgja ki az oldalamat ebédnél, nem "ugrál". Néha ugyan ráfekszik a hólyagomra, olyankor tudom, hogy jól van.
Amúgy inkább este szokott felpörögni kicsit, rugdos, forgolódik, ide-oda "kúszik". De az sem tart túl sokáig. Az UH szerint minden a legnagyobb rendben, tök jól érzi magát odabent. Szóval ne aggódj, nincs baj. Csak kicsit lustibb a babád. :)
Jé, most nézem, az első válaszoló is kb. azt írta, mint én. :))
Én is a másodikat várom, ő kicsit aktívabb, remélem, idekint nyugodtabb lesz, mint a nővére!
(Utolsó voltam)
Nem, közben nem utolsó, hanem az első 09:09-es válaszoló. :)
Szóval jól megkavartam. :D
Én a 32. hetet töltöm a héten.
az enyém is ilyen volt. Aztán az NST-n kiderült, hogy mozog ő eleget, a gép muatta, csak én nem éreztem. 30-valahány hetesen volt ez.
Most 10 hónapos és le sem lehet ütni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!