Mitől lehet ez? Gyomorsav probléma?
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok és már egy pár hete fáj a gyomorszájam körül.legalábbis anya azt mondta hogy az a gyomorszájam. délután(főleg evés után)már ülni is alig tudok annyira fáj,és olyan mintha zsibbadna.estére meg már borzasztó,csak feküdni tudok.vagy még ha sétálok az is jól esik.szerintetek mitől lehet?másnak is volt így?pedig még csak a felén vagyok túl.mi lesz még később?2010. nov. 27. 20:46
1/4 anonim válasza:
Nekem 2x fordult elő erős gyomorfájásom, a savam az pedig mindig sok főleg este, aztán azt olvastam, hogy a baba nyomhatja a gyomrot, minden esetre jobb ha ezt az orvosodtól kérdezed meg. Nekem a savra azt javasolta, hogy sok tejet igyak és ha fekve érzem, hogy jön fel, akkor egy picit üljek fel.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyanígy van. A doki szerint gyomorsav. Rennie-t szedek rá, de nem segít. Nekem kb 1 hónapja van így, bár mintha egy picit most enyhülne. Zsibbadással indul, aztán elkezd nagyon fájni, és szúrkálni is. Szóval, szerintem gyomorsav. Azt mondják, jó lehet rá a Salvus víz. Én azt még nem próbáltam.
Boldog babavárást!
22h km.
3/4 anonim válasza:
Valóban a sok sok tej az jó a savra.Nekem terhességen kivül is sok a savam(refluxos is vagyok)most meg pláne érzem a gubancot odabent,egyenlőre csak a tejet próbáltam de az bevált,aztán ha a terheléses vérvételen esetleg megint magas lesz a cukrom akkor nem tudom mit fogok csinálni mert a ch diétába nem fér bele a rengeteg tej.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!megpróbáltam én is a rennie-t,félig meddig be is vált.ha pont elalvás előtt szopogatom el akkor jól alszom,de amúgy nem nagyon hat napközben.amúgy nekem is zsibbadni szokott,utánna már csak feküdni tudok.hát azért remélem nem marad így végig. a tejivást meg kipróbálom még.mégegyszer köszi.minden jót mindenkinek!!
2010. nov. 30. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!