25 hetes kismama vagyok, nagyon köhögök. Szedhetek erre valami gyógyszert, és a kisbabámra nézve nem ártalmas?
Figyelt kérdés
2008. jan. 14. 13:19
1/5 anonim válasza:
Igen a lándzsás útifű szirupot lehet 3-4x 1ev.k.és igyál mézes kamillateát,szopogass negrót szedj több c-vitamint...Ha nem múlik 3napon belül menj el a háziorvoshoz.Én is így jártam,de ha tudod kúráld ki magad,mert nekem napi 8szem antibiotikumot kellett bevennem és nagyon aggódtam a baba miatt.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom semmit nem szabad szedni, nekem legalábbis ezt mondta az orvos, így én nem is kaptam semmire-sosem gyógyszert.Tea, citrom,vitaminbombák,pihenés.És tuti nem lesz semmiféle mellékhatásod.
Jobbulást!
3/5 anonim válasza:
Szerintem köhögés ellen a leghatásosabb a méz és a forralt bor teával. Egyébként algopirint és aspirint nyugodtam vehetsz be. Semmi baja nem lesz a kisbabádnak, én is vettem be, s az orvosom is azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem ezeket, még a torokfertőtlenítőre is ezt mondta ( én kék strepstilst szedtem, ha nagyon fájt a torkom )
4/5 anonim válasza:
Én a helyedbe mindenképpen megbeszélném az orvossal! Nekem csak a fejem fájt és azt mondták hogy birjam ki, mert nem ajánlanak semmilyen gyógyszert. Amugy se sima sem pedig forralt bort nem szabad inni! Mert az bejut a magzatvizbe! Sörre szokták mondani hogy 1-2 kortyot szabad inni. Jó baba várást! 25 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Homeopátiás szereket nyugodtan lehet szedni terhesen, szoptatósan, csecsemőnek, gyereknek.
Köhögésre: Stodal szirup
Torokfájásra: Homeogene9
Náthára: Coryzalia
Vírusfertőzésre (akár influenza-megelőzésre!): Oscillococcinum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!