Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiút váró kismamák megnézné...

Kisfiút váró kismamák megnéznétek ezt!? Egyben játék is lenne!

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni!

A lényeg hogy kell hozzá egy lilakáposzta amit apró darabokra kell vágni, le kell forrázni és a forró lében kell 10 percig hagyni. Utána pisiljetek egy pohárba és ugyan olyan arányba keverjétek a pisit és a káposzta levét.(pl 1 deci pisi, 1 deci káposztalé)

Ha piros lesz kisfiút vársz, ha bíbor kislányt.

Na most mi páran már kipróbáltuk de eddig egy piros pisit sikerült csak prudukálni egy kismamának, ezért szeretném a segítségetek kérni hogy csináljátok meg a tesztet.

Linkelek be előzményt is, hátha úgy teljesebb lesz a kép!!

Nagyon megköszönném ha megcsinálnátok :)))

2010. nov. 25. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak egy kis "tudományos" háttér: a vizelet ph-ja 4,8 és 7,5 között van. Tehát lehet savas is, lúgos is. Hogy kinél milyen, azt sok minden (pl étkezés is) befolyásolja. A vöröskáposzta leve ezesetben lakmuszként működik, vagyis csak az derül ki, savas, vagy lúgos-e a vizelet, amivel összekeverték. Az orvostudomány nyilván rájött volna már arra, ha volna összefüggés a születendő gyermek neme, és a várandós vizeletének ph-ja között... Szóval ez a módszer sem biztosabb, mint a Luca széke, amiről köztudottan meglátja a boszorkányt, aki a karácsonyi éjféli misén rááll. Apropó, lassan lehet kezdeni faragni. :)
2010. nov. 25. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi h ezt leírtad :)

Megkérdezhetem hogy azt is tudod esetleg ha lila akkor savas v lúgos a vizelet?

2010. nov. 26. 06:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 20 h km aki a múltkor megcsinálta és lila lett pedig ultrahang fiút mutatott!Másnap megcsináltam mégegyszer és képzeld akkor már inkább piros lett!Itt egy kép: [link]
2010. nov. 26. 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Savasnál pirosas, lúgosnál kékes (lilás).
2010. nov. 26. 08:16
 15/17 A kérdező kommentje:
fúúú...lehet csak a kép csalóka de nekem az még mindig lilás :S
2010. nov. 26. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is lilásnak látom :S

Baj, ha a vizelet savas vagy lúgos? Melyik a jobb?

2010. nov. 26. 15:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyik sem baj, a ph-ja 4,8 és 7,5 között normális! Ha vizeletet is néznek a laborban, rajta van a papírodon, hogy aktuálisan Neked mennyi.
2010. nov. 26. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!